NA KARIPSKOJ TURNEJI

Bijela elegancija s dozom glamura: Kraljica Maxima u stajlingu s hit komadom iz Zare nije uspjela proći nezapaženo

30.01.2023 u 11:04

Bionic
Reading

Sa suprugom, kraljem Willemom-Alexanderom, i nasljednicom, princezom Catharinom-Amaliom, kraljica Maxima ovih se dana nalazi na turneji po karipskim otocima u sastavu Kraljevine Nizozemske

U prvim danima turneje par je posjetio otok Bonaire, a tim povodom kraljica Maxima osvanula je u elegantnom izdanju s dozom glamura postignutog zlatnim dodacima.

Njezinim izdanjem prikladnim za tropske uvjete dominirala je bijela kombinacija hlača i topa u paru s elegantnim modelom prsluka koji stiže s potpisom španjolske Zare.

  • +4
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sklona nošenju upečatljivih boja, uzoraka i dodataka, kraljica Maxima ovo je izdanje zaokružila zlatnim komadima poput efektne torbice clutch s kopčom u obliku egzotičnih ptica.

I dok je spomenutu torbicu već imala priliku nositi, svoje najnovije izdanje upotpunila je nekim novim, zlatnim komadima iz kolekcije poput masivne zlatne ogrlice brenda Arcano Jewelry, dok je na karipskom otoku debitirala s parom zlatnih natikača sedefastog sjaja, modelom Narisa s potpisom dizajnera Jimmyja Chooa.