KRALJICA MAXIMA

Nije bio njezin dan: Što li se to dogodilo s frizurom uvijek nasmijane kraljice?

16.02.2023 u 11:53

  • +9

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima koja je uvijek je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, poznata je po svom razigranom modnom stilu

Nesvakidašnji krojevi, zanimljive nijanse, neobični uzorci... Sve to nizozemska kraljica, inače rođena Argentinka, nosi s puno stila, no jedan je detalj prilikom posjeta nizozemskog gradu Heerhugowaardu sve je razočarao.

Naime, prilikom posjeta tvrtke za recikliranje sportske obuće FastFeetGrinded u Heerhugowaardu u Nizozemskoj, nizozemska kraljica bila je kao i obično sjajno odjevena spojivši komade u dvije nijanse koje dobro funkcioniraju skupa: tamnocrvenu i sivu.

COOL KOMBINACIJA

Ugledala se na kraljicu Letiziju: Nizozemska kraljica dobro zna kako nositi komade od kože

Pogledaj galeriju

Zanimljiva pelerina u boji burgundca koju potpisuje Valentino pokazala se dobrim izborom, a kraljica je u ostatak stajlinga ukomponirala i top u istoj boji, elegantne sive hlače širokih nogavica i štikle od brušene kože Gianvita Rossija.

Stajling kojem je nemoguće naći manu upotpunila je i efektnom pismo-torbicom (Maison Natan).

Ipak, mnogi su Maximi zamjerili što je ovu besprijekornu modnu kombinaciju upropastila iznenađujućom frizurom. Vidljiv korijen, uvojci koji vise i razdjeljak u svim smjerovima nisu bili za pohvalu. Je li to vjetrovit dan pokvario elegantan look omiljene kraljice ili je zaboravila pozabaviti se frizurom, ne znamo.

Inače, kraljica s kraljem Willemom-Alexanderom ima tri kćeri, princeze Amaliju, Alexiji i Arianu, a u braku su od 2002. Postali su kralj i kraljica 30. travnja 2013. nakon abdikacije njegove majke Beatrix.