bezvremenski komad

Crni kaput nepogrešiva je investicija; evo kako ga nositi u skladu s trendovima

26.11.2023 u 13:30

Bionic
Reading

Klasični kaput u crnoj boji nikad neće izaći iz mode, što ga čini odličnom investicijom u koju ćete se moći pouzdati naredno desetljeće

Nema ničeg tako univerzalnog i svestranog poput klasičnog crnog kaputa, pravog sinonima elegancije i simbola stila koji prelazi granice trendova i vremena. Bez obzira na okolnosti ili prigodu, uvijek je nepogrešiv odabir, a ulična moda pokazuje nam kako ga stilizirati na suvremen način.

Velika ponuda raznih modela osigurat će vam pronalazak kroja prema vlastitom stilu - od predimenzioniranih kaputa širokih ramena, preko chic komada sa zlatnim gumbićima do ženstvenih modela koji vezanjem remenom laskaju liniji.

Jednom kada imate kaput po svojoj mjeri, slobodni ste eksperimentirati ostatkom stajlinga jer njegova crna boja garantira eleganciju uz beskrajne mogućnosti kombinacija.

Kada je riječ o konkretnim idejama kako ga nositi, nedavno završeni Tjedan mode u Parizu pokazao nam je niz stajlinga za svakodnevnu upotrebu.

Jedna od efektnijih, a toliko pogođenih kombinacija, bio je spoj crnog kaputa uz bijelu suknju i top s crnim točkicama te čipkaste najlonke - u ovoj varijanti upravo je kaput bio taj koji je zavodljivom stilu dao željenu dozu sofisticiranosti.

Također, vidjeli smo više primjera koliko ovaj modni klasik dobro izgleda uz klasične boje poput bordo ili tamnozelene, ali i da je savršena opcija za upotpunjavanje stajlinga s trendi visokim čizmama.

Isto tako, trendseterica Olivia Palermo pokazala je besprijekoran spoj suknje s metalik detaljima, bež topa i čizama na ravnu petu, a sve upotpunjeno dugačkim kaputom sa zlatnim gumbima.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Moćna jednostavnost ovog komada podsjeća nas na važnost kvalitete i klasičnog dizajna, jer dok trendovi dolaze i odlaze, crni kaput ostaje nam kao bezvremenski komad pružajući nam osjećaj samopouzdanja i elegancije u svakom koraku.

CAMILA MORRONE

Bivša djevojka Leonarda DiCaprija u čizmama brenda koji je zaludio modni svijet

Pogledaj galeriju