top izbor

Pokušajte odoljeti: 10 sjajnih kaputa koji se nose godinama, a koštaju manje od 300 eura

14.11.2023 u 06:08

Bionic
Reading

Meke linije, udobni materijali i stilovi koji ostaju trendi godinama – ova sezona donosi odličan izbor svakodnevnih kaputa. A između ovih sjajnih deset modela moguće je pronaći savršen za baš svaki stil i džep

U kakav kaput investirati ove zime? Budući da je riječ o nezamjenjivom zimskom komadu, dobar kaput predstavlja vrhunsku modnu investiciju dok temperature nastavljaju padati. Ali koji izabrati? Modni brendovi natječu se u inventivnosti u osmišljavanju vanjske sezonske odjeće. Dugi bezvremenski vuneni kaput, pojačan ovratnikom od umjetnog krzna, tvidom ili akcentima iz 70-ih... Izbori i mogućnosti su brojni.

10 sjajnih modela jeftinijih od 300 eura

Baš poput čizama, kaput je jedan od najvažnijih zimskih modnih komada. Iako je izbor šarolik, činjenica je da osim stila i cijena igra veliku ulogu prilikom izbora. Srećom, ograničeni budžet ne mora značiti i ograničen stilski izbor. Naprotiv! Ova sezona donosi dobar izbor lijepih kaputa po razumnim cijenama. A ovih deset lijepih primjeraka zadovoljit će sve potrebe za stilom i elegancijom.

Od patchwork stila za Rouje, chic balonera iz Musiera do modela u boji vanilije s potpisom Marie de la Orden i Maje ili od meke vune u izvedbi brendova Cos i & Other Stories – izbor kaputa po cijeni manjoj od 300 eura je velik, a problem je zadržati se na samo jednom primjerku.

  • +5
Kaputi koji koštaju manje od 300 eura Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'