privukla poglede

Jennifer Lopez pokazala je tako chic stajling, no sve je zasjenio ubojiti dekolte

15.11.2023 u 10:01

  • +6

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: LASTARPIXMEDIA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jennifer Lopez, globalno poznata kao J.Lo stigla je na sastanak u sjedište Apple Musica i pri tome pokazala modnu kombinaciju koja je odisala glamurom. No, vrlo chic komade stajlinga gotovo je potpuno zasjenio ubojiti dekolte

Jennifer Lopez servirala je još jedan vrlo efektan i odvažan stajling kao stvoren za privlačenje pogleda. Modnom kombinacijom koju je odabrala za dolazak na sastanak u Apple Music slavna pjevačica i glumica pokazala je da zimska moda itekako može biti laskava i zavodljiva.

Latino diva, koja je nedavno snimila je novu kampanju za novu liniju Intimissimi donjeg rublja i oduševila besprijekornom linijom, ovog puta u zimskom stajlingu izgledala je poput supermodela.

Ove sezone vrlo trendi hlače visokog struka i širokih nogavica, koje slove za jedan od najlaskavijih modela sezone, J.Lo je spojila s tamnim kaputom midaksi duljine i oversized kroja u potpunosti prekrivenim sjajnim detaljima koji je izgledu dao glamurozni prizvuk.

Još malo sjaja dodala svjetlucavim naušnicama i luksuznim clutchem. Ipak, najviše pažnje privukao je gotovo u potpunosti prozirni top u boji kože i dubokog izreza koji je odjenula ispod dugog crnog sakoa. Top je u punom sjaju naglasio Jenniferin ubojiti dekolte, dodatno naglašen lančićem s privjeskom križa, tako da su ostali modni komadi lako pali u drugi plan.

  • +9
Sive hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'