ZVIJEZDA S POKRIĆEM

Brie Larson nova je miljenica Hollywooda i modnog svijeta

02.03.2017 u 15:31

  • +14

Brie Larson

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nova filmska senzacija, glumica Brie Larson niže nominacije i nagrade jednu za drugom, a 26-godišnja zvijezda koja osvaja prirodnom ljepotom i jednostavnošću preko noći je postala i miljenica modnog svijeta

Veteranka nezavisne produkcije u filmskim je vodama od malih nogu, no tek je ove sezone konačno dobila zaslužena priznanja i to zahvaljujući ulozi u filmu 'Soba', zbog koje joj se smiješi i zlatni kipić, a već je nazivaju 'kraljicom sezone nagrada 2016'.

Obožavatelji i kritičari proglašavaju je novom holivudskom it djevojkom, a ta se titula Brie nimalo ne sviđa. 'Samo sam osoba, nisam nešto', kaže glumica koja je pobudila zanimanje i u modnom svijetu.

Ne boji se, naime, eksperimentirati s trendovima, printovima i neočekivanim siluetama, a pritom rijetko griješi, što najviše može zahvaliti svojoj novoj stilistici Cristini Ehrlich, među čijim se klijenticama nalaze slavna imena poput Tine Fey, Penelope Cruz i Allison Williams.

Stilistica Ehrlich kaže za Brie da je cool cura koja se najbolje osjeća u običnoj majici, kožnoj jakni i martensicama. No lijepa glumica zato za svečana događanja zasja u punom sjaju.

Na crvenim tepisima zadnjih nekoliko tjedana oduševljava svojim modnim odabirima, od zelene haljine Jasona Wua, koju je nosila na festivalu u Palm Springsu, do zlatne haljine Calvina Kleina s dodjele Zlatnih globusa.

'Nekad sam bila jako nervozna zbog poziranja na crvenom tepihu. Fotografi se deru na tebe, a ništa ne vidiš', kaže glumica, a s vremenom je izgradila samopouzdanje, ali se usput i zaljubila u modu.

'U svakodnevnom životu nisam tip koji se šminka ili puno pažnje posvećuje odjeći, i baš zato mi jako zabavno to sređivanje prije premijera i svečanih događaja. Još uvijek učim kako moć dobrog outfita može potpuno promijeniti tvoju percepciju i razinu samopouzdanja', kaže Brie, a obično radije bira dobro krojene kreacije sa zanimljivim detaljima i priznaje da nije pobornica pretjerano razgolićenih izdanja.

'Volim se osjećati udobno i ne volim nositi odjeću u kojoj se osjećam previše izloženo ili ranjivo. Više volim stvari koje se doimaju težima i koje su na neki način moj štit. Ne bojim se eksperimentiranja, ali volim jednostavnost, stvari zbog kojih neću žaliti ni za 20 godina', otkriva glumica.