U ČEMU JE NJENA TAJNA?

Brend koji obožavaju Meghan Markle, Severina Kojić i Miroslava Duma lansirao je revolucionarnu torbu o kojoj svi pričaju

05.02.2020 u 17:00

Bionic
Reading

Prije pet godina dizajnerica Gabriela Hearst pokrenula je svoj istoimeni brend koji je u manje od tri godine postao jedan od vodećih na modnoj sceni. Njezin brend postao je poznat zahvaljujući najoriginalnijim torbama ikad viđenim, a da je šampionka u dizajniranju torbi urugvajska dizajnerica je još jednom dokazala lansiravši torbicu koja 'svira'

Svjetske trendseterice naprosto se trgaju za njezine torbice. Kada kažemo trgaju, mislimo na beskonačne liste čekanja na koje je potrebno predbilježiti se, ne bi li postali vlasnik jedne od osebujnih torbi s potpisom Gabriele Hearst. U ljeto 2018. Hearst je lansirala dva predivna modela koji izgledom podsjećaju na kutijice za nakit, a baš kada smo pomislili da ne može ljepše i originalnije, urugvajska dizajnerica svijetu je predstavila model inspiriran glazbenom kutijom koja nas vraća u djetinjstvo.

'Pripremite se, stiže nostalgija u obliku torbice. Radili smo na ovom konceptu dvije godine. Torba koja nas podsjeća na glazbene kutije za nakit iz djetinjstva', napisala je slavna dizajnerica na Instagramu, objavivši istovremeno i video u kojem svijetu prezentira svoj najnoviji modni uradak.

Kada otvorite kožni poklopac torbice, torba počne svirati umirujuću glazbu koja podsjeća na najdivniju uspavanku, a baš poput glazbene kutije torba prestaje svirati kada je zaklopite.

Iako još nije dostupna u prodaji te joj je cijena za sada nepoznanica, ova osebujna torbica već je izazvala veliki interes na društvenim mrežama, a među oduševljenim fanovima brenda našla se i supruga hrvatskog nogometaša i poduzetnica Mirela Forić Srna koja je na Instagramu lajkala video.

Cijene torbi s potpisom Gabriele Hearst kreću se između 13 i 16 tisuća kuna, dok cijene modela od ekskluzivne kože drastično rastu, stoga je logično zaključiti kako ni najnovija torbica ovog dizajnerskog brenda neće imati ništa manju cijenu.

Mnoge je zanimalo je li torba izrađena od prave kože ili njezine imitacije, a dizajnerica je objasnila kako još uvijek nije uspjela pronaći odgovarajuću vegansku kožu.

'Nisam uspjela pronaći vegansku kožu koju bi za sada mogli koristiti. Veganska koža u većini slučajeva je proizvedena od fosilnih goriva (polimera) i ona nisu biorazgradiva. Prava koža dolazi iz mesne industrije, stoga je riječ o otpadu. Važno je ne miješati pojmove veganskih i samoodrživih materijala', napisala je Hearst.