U KLASIČNOJ BOJI

Ni gospođa Clooney nije odoljela hit dizajnerskoj torbici sezone

30.07.2019 u 20:05

Bionic
Reading

Nakon brojnih poznatih dama koje su pokazale da vole luksuzne torbice urugvajske dizajnerice Gabriele Hearst, svojim se primjerkom pohvalila i odvjetnica Amal Clooney

Supruga glumca Georgea Clooneyja jedna je od modnih ikona današnjice. Njezin besprijekoran stil i osjećaj za lijepo hvale modni kritičari diljem svijeta, a Amal Clooney to je postigla zahvaljujući vjernosti klasici koja nikada ne izlazi iz mode.

Zgodna odvjetnica za ljudska prava svakim novim izdanjem oduševi modni svijet, a slično je bilo i kada se ovih dana pojavila na večeri s prijateljima u talijanskom gradiću Como, gdje njezin suprug George posjeduje vilu.

Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U večernjoj haljini dizajnerskog brenda Stella McCartney na resice u nježnoj puder boji, Amal je naprosto blistala, a onima stručnijima nije promaknulo ni da u ruci drži torbicu Gabriele Hearst, koja je posljednjih mjeseci sinonim prestiža.

Riječ je o dizajnu urugvajske talentirane dizajnerice koja je prije četiri godine osnovala vlastiti brend,a tada nije ni slutila da će se trendseterice danas trgati za njezine proizvode. Cijena Gabriela Hearst torbi kreće se između 13 i 16 tisuća kuna, dok cijena modela od ekskluzivne kože drastično raste.

  • +12
Poznati s torbicom Gabriele Hearst Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Ove torbice nosi vojvotkinja od Sussexa, poduzetnica i osnivačica modne i lifestyle platforme Buro247.com, Miroslava Duma, glumica Kate Bosworth, Oprah Winfrey, najljepša žena svijeta Olivia Culpo, kći bivšeg predsjednika Obame, Sasha Obama te naša pjevačica Severina.