TJEDNI HOROSKOP

Blizanci će upasti u ljubavni vrtlog, a Djevice, Ribe i svadljivi Škorpioni imat će razloga za zadovoljstvo

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 09.03.2020 07:07
 • Objavljeno 09.03.2020 u 07:07
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Wavebreak / Profimedia

U rješavanju kreditnih ili poreznih pitanja Rakovi će biti nezadovoljni postupcima referenta ili inspektora, a Lavovi će pak biti nezadovoljni uslugom neke ustanove poput banke, hotela ili restorana. Blizanci će s novom simpatijom i nekim već otpisanim upasti u vrtlog ljubavnih zbivanja, a Ribama ulazak Venere u Bika donosi pregršt razloga za zadovoljstvo. Veze Djevica mogle bi doživjeti preporod, a bit će aktivne i poduzetne u traženju novih izvora prihoda. Neprijateljski nastrojena Venera čini Škorpione sklonima ispadima i krajnostima, ali unatoč svadljivosti u poslovnoj sredini afirmirat će se i skrenuti pozornost na svoje predvodničke kvalitete

Ovnove će zahvatiti val blagog nezadovoljstva, čije će uzroke pogrešno tražiti u postupcima voljenog. Moć opažanja ne služi vas najbolje pa nemojte vjerovati dojmovima. Odgodite donošenje dalekosežnijih odluka koje se tiču veze. Planirajte što duže unaprijed i predvidite dodatno vrijeme za neplanirane zadatke. Izgledne su korisne vijesti vezane za novčana pitanja ili kupoprodaju.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Tina Kunakey horoskopski je Ovan, rođena je 5. travnja 1997.

Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Pod utjecajem Venere u prijateljskom Biku u ljubavnoj komunikaciji dolazi do napretka. Ako ste imali problema u vezi, oni se bliže razrješenju, a nesuglasice će izgubiti na težini. U razdoblju ste brojnih poslovnih kontakata, od kojih će se mnogi javljati neočekivano i neplanirano. Mamit će vas statusni simboli i kozmetika. Budite oprezni pri trošenju i zaduživanju.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizancima će osoba na koju su bacili oko napokon poslati pozitivan signal, no istovremeno će niodakle izniknuti netko davno otpisan. Budući da vam zasad nije jasno koja je opcija bolja, zadržite malu distancu i ostavite vrata otvorena za oboje. Na poslu i u obitelji vlada gužva. Prilagodite se i prorijedite društvene aktivnosti poput izlazaka ili posjeta. Ne vjerujte nikome na riječ, nego za sve tražite potvrdu ili ugovor.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi će dobro zračiti i okolina će to primijetiti. Brojni kontakti podići će vam samopouzdanje, a vaš će online profil biti meta brojnih posjeta. Slobodni Rakovi upast će u oči nekome prilično mlađem ili starijem od njih. Bit ćete nezadovoljni postupcima referenta ili inspektora, ali za početak se pobrinite da je s vaše strane sve po propisima.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će osjećati zasićenje i napetost. Nijedan uobičajeni ljubavni podražaj ne može vam razgaliti srce. Da biste se zagrijali, tražit ćete izvanredno snažna iskustva kao što su preljub, ljubavni trokut ili seks na javnom mjestu. Strpite se i pustite da prođe razdoblje potrebe za jakim uzbuđenjima. Nezadovoljni nekom uslugom, poželjet ćete se upisati u knjigu žalbe ili prijaviti odgovornog njegovim nadređenima.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Helen Mirren rođena je u znaku Lava 26. srpnja 1945.

Izvor: Profimedia / Autor: Dan Yuqi / Avalon Editorial / Profimedia

Veza Djevica mogla bi doživjeti preporod, a vi ćete biti zaslužni za njega. Preuzmite na sebe predlaganje zajedničkih aktivnosti i promjena u kućanstvu. Slobodne Djevice bit će nadahnute na šaljive doskočice i pametne komentare tekućih zbivanja. Na nekom od čestih izlazaka zagolicat ćete nečiju maštu i doći nadomak nove ljubavi. Prihvatite ponudu za dodatni posao makar sada mislili da nećete imati vremena.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Sofia Richie horoskopska je Djevica, rođena je 24. kolovoza 1998.

Izvor: Profimedia / Autor: Photographer Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vage će započeti nejasan i neizvjestan odnos s novim poznanikom. Bit ćete si uzajamno zanimljivi, ali će vam manjkati ideja o najprikladnijem idućem koraku. U nestabilnim vezama moguće je da će napokon doći do razlaza. Nakon početnog stresa doživjet ćete olakšanje. Zasvrbjet će vas jezik pa ćete doći u napast da nekom otkrijete planove, ali bilo bi bolje da šutite i držite ih u tajnosti.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +5
 • +2

Bella Hadid u horoskopu je Vaga, rođena je 9. listopada 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Skloni ispadima i krajnostima, Škorpioni će izazivati i jedva dočekati da im druga strana odbrusi. Srećom, nećete uzrokovati ozbiljnije štetne posljedice. Čak ćete ovako svadljivi nekome izgledati privlačno. Neki će se od vas zbog svojih predvodničkih kvaliteta svidjeti nadređenima i zaraditi promaknuće. Prihvatite, iako će vam netko od dojučerašnjih kolega zamjeriti to.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +1

Demi Moore u horoskopu je Škorpion, rođena je 11. studenoga 1962.

Izvor: Profimedia / Autor: MC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Strijelcima polako sviće to da su dulje vrijeme ciljali na pogrešnu osobu. Činit će vam se da ste došli do mrtve točke i da je svaki daljnji napor uzaludan. Ako ste u vezi, osjećat ćete prolaznu monotoniju i manjak zanimanja za intimu. Glavnina zadataka bit će rutinskog tipa, kakav vi izrazito ne volite. Da ne izgubite koncentraciju, pravite česte stanke, ali pazite da ne budu duže od radnih razdoblja.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Hailey Baldwin u horoskopu je Strijelac, rođena je 22. studenoga 1996.

Izvor: Profimedia / Autor: FGA+LSN / KCS Presse / Profimedia

Jarcima Mars u njihovom znaku daruje osvajački duh, ali smanjuje oprez i vještinu taktiziranja. Pri udvaranju bit ćete žustri i energični, no nemojte prejako pritiskati simpatiju da si ne upropastite izglede. Dani će vam biti puni akcije. Nalet samopouzdanja mogao bi vas ponukati da preuzmete previše obaveza. Odijevanjem ili gestama privlačit ćete pozornost, no ne nužno u pozitivnom smislu.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ljubavni odnos Vodenjaka zahtijevat će kompromis. Prihvatite ga i pristanite na polovično zadovoljstvo. Ključne su riječi prilagodba i strpljenje. Neće vam sve biti po volji. Okolnosti će vas tjerati da u više navrata mijenjate planove. Morat ćete otrpjeti poneku grubu riječ ili podnijeti nekog dosadnog, ali zbog nečega važnog sugovornika. Unatoč neugodnostima, nemojte se zatvarati u sebe niti odustajati od profesionalnih ciljeva.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe će pridonijeti dobrom slaganju s voljenim ljubavničkim i kuharskim vještinama. Slobodne Ribe nalazit će nove prilike za ljubav na neočekivanim mjestima. Smisao za humor učinit će vas vrlo poželjnim u društvu. Zapažanje i verbalno izražavanje bit će vam na visini. Mogli biste otkriti neku pogrešku na proizvodu ili u poslovanju i upozoriti nadređenog, a on će vas prikladno nagraditi.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Olivia Palermo je rođena u znaku Riba 28. veljače 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien Courdji / KCS Presse / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!