CHRISTY TURLINGTON

Bivši supermodel lako zasjenio holivudske glumice

15.11.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Jedna od bivših supermodela koji su vladali pistama i modnim svijetom 90-ih, 48-godišnja Christy Turlington blistala je na događanju MoMA Film Benefit koje je ove godine održano u čast glumice Julianne Moore

Tradicionalni MoMA Film Benefit u New Yorku, osim što je odao čast slavnoj Julianne Moore, ove je godine prezentirala modna kuća Chanel.

Sasvim očekivano, dame poput glumica Kristen Stewart, Elizabeth Banks i glavne zvijezde večeri Julianne Moore na crveni tepih Muzeja moderne umjetnosti pristigle su u izdanjima s potpisom Chanela.

  • +10
Slavne glumice na MoMA Film Benefitu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz glumački trio, na svečanom događanju uspjela se istaknuti slavna Christy Turlington. Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, vladarica modnih pista 90-ih sve je oduševila pojavom u crnom kombinezonu koji je, zahvaljujući širokim palazzo nogavicama, neodoljivo podsjećao na svečanu haljinu.

Crni kombinezon jednostavna kroja naglasio je zavidnu liniju američke ljepotice, a sjajni detalji na ramenima, rukavima i struku dali su posebnu dozu zanimljivosti naizgled jednostavnom odjevnom komadu.

  • +2
Christy Turlington Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao jedna je od rijetkih modnih zvijezda koja dostojanstveno stari i ne zamara se pokojom borom na licu, Christy Turlington svoju prirodnu ljepotu naglasila je gotovo neprimjetnim make-upom, a punđa, upečatljiv par naušnica i okrugla crna torbica s dodatkom zlatnog remena poslužili su u stiliziranju i stvaranju besprijekorna izdanja.

Slavna manekenka koja je krasila naslovnice prestižnih svjetskih časopisa, nosila revije gotovo svih dizajnera i odradila brojne kampanje po svemu je netipičan supermodel. Rijetko se šminka, botoks i plastične operacije nisu joj u području interesa, posvetila se zdravu načinu životu koji aktivno promovira, a krajem 90-ih diplomirala je književnost na sveučilištu u New Yorku (NYU).

  • +6
Christy Turlington Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

'Donedavno sve te stvari nisu ni postojale, kolagen, masne stanice, sve te lude stvari koje ljudi rade kako bi se pomladili, a koje ne mogu ni zamisliti. Kao prvo, nemam vremena za sve to, kao drugo, mislim da to nimalo ne izgleda dobro. Možda bih razmišljala drugačije da mislim kako to na kraju izgleda lijepo, da ne boli ili da ne šalje lošu poruku mladima. Ali još nisam vidjela nikoga tko je to učinio a da sam pomislila - e, to je dobra ideja. Sve mi to izgleda jako čudno', svojedobno je izjavila u razgovoru za časopis Town & Country.