CHRISTY I IMAN

Bezvremenska ljepota: Nekadašnje vladarice modnih pista danas izgledaju ovako

25.10.2018 u 14:04

Bionic
Reading

Supermodeli Christy Turlington i Iman ostvarile su impresivnu karijeru, a svojom su ljepotom godinama oduševljavale modni svijet

Slavne ljepotice oduševile su svojim modnim odabirima i ljepotom na dodjeli nagrada Stephen Weiss Awards u New Yorku.

Iako se lijepa Christy proslavila na modnim pistama tijekom 90-ih, i danas zbilja izgleda prelijepo.

  • +11
Christy Turlington i Iman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U smaragdnozelenoj haljini diskretnog uzorka bila je kraljica crvenog tepiha, a upotpunila ju je bež sandalama i zanimljivom ljubičastom torbicom.

Velike viseće naušnice i kosa podignuta u rep zaokružile su ovaj stajling za crveni tepih.

Slavna manekenka koja je odradila brojne kampanje i pojavila se na mnogim naslovnicama, po svemu je netipičan supermodel. Christy se rijetko se šminka, botoks i plastične operacije nisu joj u području interesa, posvetila se zdravom načinu životu koji aktivno promovira, a krajem 90-ih diplomirala je književnost na sveučilištu u New Yorku (NYU).

  • +2
Christy Turlington Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ništa manje zapažena nije bila ni prelijepa manekenka Iman u kombinaciji u kojoj je sve ostavila bez daha.

  • +13
Iman Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U baršunastoj kreaciji animal uzorka, 61-godišnja udovica slavnog Davida Bowieja s kojim je u braku bila 24 godine, poznata po svojoj profinjenoj ljepoti, bila je prava vladarica crvenog tepiha.

Lijepa Iman rođena u Somaliji, s Davidom je dobila kćer Lexie, a u jednom je ranijem intervjuu otkrila u čemu je bila tajna njihovog uspješnog braka.

'David i ja smo bili sretni jer smo se pronašli kad smo oboje hjteli isto u životu - miran obiteljski život. To je bila ta najvažnija karika naše veze. U našem braku nije bilo zvijezda, bili smo Iman i David, persone s pozornice nisu imale ništa s našom ljubavi', rekla je Iman koja i danas oduševljava bezvremenskom ljepotom.