'freedom' Georgea Michaela

Nakon 27 godina pojavile se nikad viđene snimke kultnog spota

29.09.2017 u 11:55

Bionic
Reading

Obožavatelji još uvijek s nestrpljenjem iščekuju dugo najavljivanu premijeru biografskog dokumentarnog filma, na kojem je sve do svoje iznenadne smrti radio legendarni George Michael. Kako bi ih nagradili za čekanje i vjernost, autori dokumentarca objavili su i davno snimljene scene iz kultnog spota 'Freedom', koje još nisu ugledale svjetlo dana

U prosincu ove godine, točno na Božić, obilježit će se godina dana otkako je tragično preminuo slavni pjevač George Michael. Njegovi obožavatelji još se uvijek ne mogu pomiriti s činjenicom da ga više nema, stoga sve vezano uz njega dočekuju širokih ruku.

George Michael - Freedom (nikad objavljene scene) Autor: Youtube

I dok se još uvijek iščekuje da biografski dokumentarni film, na kojem je radio prije svoje smrti, ugleda svjetlo dana, autori su odlučili razveseliti najvjernije fanove i pustiti putem interneta do sada još neviđene scene iz legendarnog spota 'Freedom'.

  • +12
George Michael Izvor: Reuters / Autor: Stefan Wermuth

Za one koji možda ne znaju, iako su ti rijetki, u spotu se pojavljuju najpoznatiji supermodeli 90-ih: Cindy Crawford, Linda Evangelista, Naomi Campbell i Christy Thurlington.

Riječ je o scenama sa snimanja koje su bile očito skrivene negdje na dnu ladice te su tek sada, 27 godina kasnije, zaživjele.

  • +8
Sahrana Georgea Michaela Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia