PLIJENI IZGLEDOM

Andie MacDowell i u 62. izgleda poput djevojčice: Glumica okretala glave na crvenom tepihu

20.10.2019 u 21:10

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Četiri vjenčanja i sprovod', Andie MacDowell, i u 62. izgleda jednako zanosno kao na početku karijere. Slavna glumica kao da ne stari, što je još jednom potvrdila zablistavši na crvenom tepihu godišnje L.A. Dance Project gale održane u umjetničkoj galeriji Hauser & Wirth u Los Angelesu

Slavna glumica Andie MacDowell, koja je u travnju proslavila svoj 61. rođendan, s godinama izgleda sve bolje. Za nju vrijeme kao da je stalo, s čime će se zasigurno složiti njezini brojni obožavatelji. Zahvaljujući svom mladolikom izgledu lijepa brineta najdugovječnije je zaštitno lice L'Oreala i vjerojatno najdugovječnije lice jednog brenda ikada.

Da još uvijek izgleda poput djevojčice i ima tijelo na kojem bi joj pozavidjele i upola mlađe žene, glumica je dolazala zablistavši na godišnjoj L.A. Dance Project gali u Los Angelesu. Zanosna glumica prošetala je crvenim tepihom u jednostavnoj, a istovremeno vrlo efektnoj maslinastoj haljini od satena koja je u prvi plan istaknula glumičinu besprijekornu figuru.

Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: River / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Cjelokupan stajling glumica je zaokružila tek klasičnim crnim salonkama, držeći se prirodnog izgleda kada su frizura i šminka u pitanju.

Iako danas uživa zavidnu glumačku karijeru, mnogi ne znaju da je MacDowell svoju karijeru prvotno započela graditi u modnim vodama.

Prije nego je uopće sanjarila o Hollywoodu, MacDowell je bila uspješan model. Bilo je to 1979. godine, kada se preselila u New York, u kojem je vladala groznica Studija 54. S 21 godinom već je imala ugovor s agencijom Elite model i 'čitav svijet pod svojim nogama'.