problemi sa spavanjem

Aminoactiv Triptofan Magnezij: za opuštanje prije spavanja i kvalitetan san

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Otkrijte aminokiselinu koja pomaže pri opuštanju prije spavanja što rezultira kvalitetnijim snom

Današnji užurbani životni tempo rezultat je sve većeg broja privatnih i poslovnih obaveza te se nerijetko nađemo u situaciji da, umjesto opuštanja na kraju dana, vrijeme provodimo razmišljajući o onome što smo možda propustili napraviti taj dan, istovremeno planirajući obaveze za dane pred nama. Uzmemo li u obzir kako su nam san i njegova kvaliteta neophodni za zdravlje i život, pokušavamo različite načine i metode za opuštanje prije spavanja. Iako topla kupka ili npr. meditacija pomažu kod opuštanja, često nam to nije dovoljno te je tijelo potrebno dodatno obogatiti prijeko potrebnim aminokiselinama.

Aminokiseline opskrbljuju organizam energijom, pridonose pravilnom funkcioniraju organa i dijelom su strukture proteina. One su osnovne molekule života, a ljudski je organizam sastavljen od njih 20 – pola od njih se sintetiziraju, a ostalu polovicu nužno je unositi prehranom. One se nazivaju i esencijalne aminokiseline jer su nužne za funkcioniranje organizma (arginin, histidin, leucin, izoleucin, lizin, metionin, fenilalanin, treonin, triptofan, valin).

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Dodatak prehrani, tablete Aminoactiv Triptofan Magnezij pomažu održati emocionalnu ravnotežu, opuštaju prije spavanja te potiču pospanost i dobru kvalitetu sna. Nadoknada triptofanom povoljno utječe na psihološko stanje osobe, a pomaže i kod iscrpljujućeg sezonskog poremećaja raspoloženja (SAD). Tablete sadrže triptofan, esencijalnu aminokiselinu koja je našem tijelu potrebna za stvaranje serotonina, melatonina i nikotinske kiseline. Neuroni koji stvaraju serotonin sudjeluju u procesima promjene raspoloženja, spavanja i emocionalne ravnoteže. Dodatak magnezija koji je tijelu potreban svakodnevno doprinosi normalnoj funkciji živčanog sustava.

Način primjene: Jedna do dvije tablete dnevno.

Aminoactiv Triptofan Magnezij je dodatak prehrani i nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani te je od iznimne važnosti pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Više informacija o proizvodu potražite na: Aminoactiv Triptofan Magnezij - Medical Intertrade (medical-intertrade.hr) , a potražite ga u ljekarnama po cijeni od 55,55 kn. 

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!