lijepa dubrovkinja

Adriana Ćaleta-Car osvanula u još jednom prekrasnom trudničkom izdanju

11.07.2023 u 18:28

Bionic
Reading

Lijepa Adriana koja je pala na šarm bivšeg reprezentativca Duje Ćalete-Cara ovo ljeto provodi u rodnom Dubrovniku, a za izlazak na otvaranje Dubrovačkih ljetnih igara odabrala je hrabri outfit kojeg bi se mnoge trudnice pribojavale

Otvorenje Dubrovačkih ljetnih igara privuklo je brojna poznata lica, a među njima i Adrianu Ćaletu-Car. Poznata po istančanom ukusu za modu, ni ova ljetna večer nije bila iznimka da Dubrovkinja uključi maštu i servira sjajan trudnički outfit.

Po uzoru na mnoge svjetski poznate trudnice, Adriana je odlučila pokazati da prati događanja u svijetu mode pa se odlučila za jedan hrabar outfit.

Riječ je o haljini dizajnerice Magde Butrym, a zbog koje je sigurno privukla brojne poglede. Za ovu je posebnu haljinu ljubiteljica mode izdvojila barem 1100 eura, a kombinirala ju je uz crnu torbicu i Christian Dior natikače. Iako je haljina prozirna, Adriana je lukavo zadržala svoju intimu, ali pokazala trudnički trbuščić koji otkriva da se iščekivani datum polako približava.

Naime, Adriana je u ožujku na Instagramu objavila da ona i Duje Ćaleta-Car očekuju prinovu, a maleni Mauro uskoro će postati stariji braco!

GRAD KAO POZORNICA

Otvorenje Dubrovačkih ljetnih igara privuklo je i brojna poznata lica

Pogledaj galeriju