SRETNE VIJESTI

Oskar će postati stariji brat: Janica Kostelić je trudna!

11.07.2023 u 09:27

Bionic
Reading

Baš kao i svoju prvu trudnoću naša najbolja skijašica svih vremena Janica Kostelić i ovu je pokušavala čim dulje sačuvati od znatiželjne javnosti

Kako doznaje magazin Story, 41-godišnja Janica Kostelić ponovno je trudna. Sa svojim partnerom, čiji identitet krije od javnosti, ali i sinčićem Oskarom trenutno uživa na ljetovanju, a tročlana obitelj uživa na otocima Braču i Hvaru.

Naša najbolja skijašica svih vremena u drugom je tromjesječju trudnoće i sve protječe u najboljem redu. Janica Kostelić nikada nije krila koliko se želi ostvariti kao majka, osobito kada je njezin brat Ivica Kostelić sa suprugom Elin dobio svog prvog sina.

  • +4
Janica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Janica je od samog početka iznimno vezana uz svoje nećake i nećakinje - Ivana i Leona te blizanke Janu i Katu. 'Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta', govorila je bivša skijašica prije 10 godina, a onda joj se početkom 2019. napokon ostvarila najveća želja.

Rođenje sina Oskara za nju je bilo ostvarenje svih snova te se zbog njega povukla iz javnog života, a napustila je i mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport.