Radit će do kraja

Ne da se s ekrana: Doris Pinčić Guberović broji sitno do poroda, ali od posla ne odustaje

11.07.2023 u 10:31

Bionic
Reading

Mnogima omiljena voditeljica uskoro će dočekati rođenje trećeg djeteta. Do samog kraja trudnoće je aktivno radila i to ne samo u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', nego i na drugim projektima

Krajem veljače doznalo se za novu trudnoću Doris Pinčić Guberović. Još tada je najavila da će raditi dok god može te da neće ići na porodiljni. Gledatelji je i dalje mogu pratiti u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Posebno je oduševila na fotografijama koje su objavljene na službenoj Facebook stranici emisije. Zadranka je emisiju vodila u dugoj, lepršavoj crvenoj haljini, a s lica joj ne silazi osmjeh.

U proteklom razdoblju osim popularne HTV-ove emisije odradila je više voditeljskih angažmana. Radila je proslavu 30. obljetnice autosalona u Hrvatskom narodnom kazalištu, a vodila je i program na kulinarskoj radionici prilikom posjeta slavnog nizozemskog chefa Rudolpha van Veena. Podsjetimo, ovo će joj biti treće dijete, prvo sa suprugom Davorom Guberovićem, dok iz prvog braka ima sina Donata i kćer Gitu.

  • +3
Doris Pinčić Guberović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL