otputovala iz hrvatske

Fani Stipković se javila s nove destinacije i pokazala koliko uživa u slatkom iščekivanju

10.07.2023 u 09:04

Bionic
Reading

Novinarka, voditeljica i bivši model nedavno je boravila na svojoj rodnoj Korčuli na koju je stigla s drugog kraja svijeta, iz meksičkog grada Guadalajare kamo se preselila sa zaručnikom Fernandom Hierrom početkom godine. Sada gušta na lokaciji koju obožava

Prije nekoliko dana Fani Stipković i bivši obrambeni igrač i kapetan Real Madrida Fernando Hierra priredili su veliko slavlje kako bi održali gender reveal, točnije otkrivanje spola njihovog prvog djeteta i sa svijetom podijelili da očekuju dječaka.

Korčulanka nastavlja pokazivati kako joj teku trudnički dani. Objavila je više svojih fotografija na kojima blista od sreće u dugoj, lepršavoj haljini s kratkim opisom: 'Uživanje u Andaluziji'. U mnoštvu komplimenata, jedan od pratitelja je ustvrdio da će 'biti krasna mlada mama'.

Prisjetimo se, Fani je godinama živjela u Španjolskoj, gdje je radila kao sportska novinarka, a svog je dragog ondje i upoznala na radnom zadatku prije četiri godine, kad je s njim radila intervju. Ona i njezin petnaest godina stariji odabranik zaručili su se prije dvije godine, a uskoro će zse čuti i njihov svadbena zvona.

  • +3
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL