odličan spoj

Uskoro nas očekuje novi koncept izlaska koji zagrebačkoj publici donosi spoj kulture i zabave

03.03.2020 u 10:06

Bionic
Reading

Zagrebačku publiku očekuje drugačiji subotnji izlazak — kasno-noćna izvedba do sada uvijek rasprodane plesne predstave nakon koje se sprema party s čak tri domaća DJ imena

Produkcijska kuća SABMARINE zagrebačkoj publici donosi novi koncept izlaska — spoj plesne i glazbene umjetnost koji nas očekuje u subotu, 7.3. kada će se u kasnovečernjem terminu u 22 sata u Zagrebačkom plesnom centru izvesti plesna predstava Rave On!, a potom slijedi partijanje do jutra u klubu Boogie uz čak 3 domaća DJ imena.

Nakon rasprodanih i dupkom punih izvedbi plesnog sola Ognjena Vučinića, Rave On! u produkciji Masa Dance Company, odlučili smo publici ponuditi nešto više, jedan novi oblik odlaska u kazalište. Tako smo plesnu predstavu koja se bavi tematikom rejvanja i upoznavanja samoga sebe tijekom „svojevrsnog osobnog nastupa“, stavili u kasnovečernji termin, u 22 sata kako bi se publika lakše poistovjetila s autorom.

Rave kultura predstavlja autorovu društvenu uspomenu, njegov pokušaj da se osjeća kao dio zajednice stvarajući vezu s plemenom kroz ples i tjelesnost. Glazba i estetika pokreta rave plesa za njega imaju značenje koje se osjeća kao putovanje, transformacija, transcendencija i moć oslobađanja; prepoznavanje individualnosti unutar kolektiva.

Nakon predstave rejvanje se seli preko ceste u klub Boogie, gdje publika preuzima ulogu plesača i uživa uz čak 3 domaća DJ imena — Egzotika DJs, Stankoff i Stephanie Prekali.

Svjesni smo da publici nedostaju promjene, drugačiji oblici i rituali odlaska u kazalište. Predstava u kasnovečernjim satima neuobičajena je forma, a dovodi ipak neku drugačiju publiku, možda onu sekundarnu, za koju mislimo da nikada neće doći, a do koje također treba doprijeti i njegovati ju. Cilj nam je doći do drugačijih pojedinaca izvedbama u različitim konceptima i formama. SABMARINE za svoju misiju ima zabaviti i nadahnuti ljude u regiji i to snagom neusporedive stvaralačke energije, afirmacije novih ideja i zamisli uz kreativne umove i inovativne tehnologije.

Ovim konceptom zabave otvaramo sezonu neobičnih spojeva kulturnih manifestacija i izlazaka – jer jedno ne može bez drugog, a zajedno savršeno pristaju. SABMARINE x Rave On! event prvi je u nizu događaja koji ciljaju na dvostruki užitak izlaska.

Ulaznice za kasnovečernju plesnu predstavu mogu se osigurati online ili na blagajni Zagrebačkog plesnog centra, dok je ulaz na party slobodan.