Dr. Ali Fenwick

Crvene zastavice, zelene zastavice - promocija knjige i druženje s autorom

25.03.2024 u 23:38

Bionic
Reading

Noć knjige (23. travnja) ove godine je jedna je od najstarijih izdavačkih kuća u Hrvatskoj rezervirala za promociju naslova Crvene zastavice, zelene zastavice: moderna psihologija za svakodnevnu dramu

U utorak 23. travnja u njihovoj knjižari u Gajevoj ugostit ćemo autora knjige Dr. Alija Fenwicka. Bihevioralni je psiholog, redovni profesor organizacijskog ponašanja u poslovnoj školi i stručnjak za ponašanje koji nastupa na televiziji i u vijestima. Uz to je popularan psiholog na društvenim mrežama s preko dva i pol milijuna pratitelja -> TikTok, Instagram, stoji u priopćenju.

U svojoj knjizi Crvene zastavice, zelene zastavice informacije o znanosti, znanju i životnim strategijama prenosi na zabavan i jednostavan način koji odražava najnovija otkrića u bihevioralnoj psihologiji u modernim odnosima. Njegova knjiga puna je životnih priča, suvremenih trendova u odnosima, strategija utemeljenih na dokazima, i naravno humora. Autor vjeruje da Crvene zastavice, zelene zastavice mogu pomoći ljudima identificirati zdrava i nezdrava ponašanja u raznim područjima života i objasniti im što ta ponašanja govore o ljudima, a što je još važnije, što govore o nama samima. Ova knjiga može postati svačiji priručnik za uspješno navigiranje modernim životom i odnosima.