KARIJERNI ZAOKRET

U potrazi ste za novim poslom? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa, pročitajte što se nudi

10.02.2023 u 09:11

Bionic
Reading

Ako ste ovih dana u potrazi za poslom, portal MojPosao izdvojio je nekoliko atraktivnih poslovnih prilika

MAXX Auto je u potrazi za najboljim ljudima željnim novih izazova i spremnih zajedno s njima graditi priču o uspjehu! Ukoliko želiš biti dio dobre radne atmosfere, timskog duha i kontinuirano se razvijati, pridruži im se na poziciji: Automehaničar (m/ž). Poželjno je barem 3 godine radnog iskustva na istim poslovima, a zauzvrat ti nude dinamičan posao u uspješnom kolektivu, stjecanje novih znanja i vještina te stimulativnu zaradu. Javi im se do 12. veljače.

Njihova vizija je postati vodeća kompanija u razvoju i proizvodnji aluminijskih sustava za primjenu u arhitekturi. Oni su Alumil Croatia i trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Prodajni predstavnik za Zagreb i okolicu (m/ž). Očekuju te rad u internacionalnoj kompaniji, mogućnost stalnog zaposlenja, dodatne edukacije i usavršavanja u Hrvatskoj i inozemstvu te službeno vozilo. Ako su te zainteresirali, javi im se do 12. veljače.

Intersnack Adria, tržišni lider u snack asortimanu u Hrvatskoj, koji u svom portfelju ima brandove Čipi Čips, Chio, Kroki Kroket, Tip Top, POM-BÄR i Nutline, s kojima je prisutan i na tržištima Adria regije, traži motiviranu osobu za radno mjesto: Referent u računovodstvu (m/ž). Njihova ponuda uključuje rad u dinamičnom i inovativnom okruženju, izazovne i raznolike radne zadatke, profesionalni razvoj i napredak te odlične uvjete za rad. Prijave primaju do 12. veljače.

MEPRO zapošljava Suradnika u komercijali za građevinu (m/ž). Za traženo radno mjesto potrebno je poznavanje materijala i opreme iz područja građevine, strojarstva i elektrotehnike te je poželjno da potencijalni kandidat bude građevinske, strojarske ili elektrotehničke struke. Nude ti mogućnost napredovanja, službeni laptop i telefon, slobodne vikende, plaćeni prijevoz i odlične kolege. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 12. veljače.

Tvrtka SONIK dugi niz godina bavi se ugostiteljstvom i priređivanjem igara za sreću. Trenutno zapošljavaju Primatelja uplata u igrama na sreću (m/ž), posao uključuje usluživanje gostiju u caffe baru, uplatu i isplatu dobitaka te rad u mjenjačnici, a rok za prijavu na oglas ističe 13. veljače. Novim kolegama nude stimulativna primanja iznad 1.000 eura, mogućnost stalnog zaposlenja te rad u dinamičnoj sredini.