moj posao

Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

21.04.2022 u 12:53

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike.


Ukoliko su brojke i analitika tvoja jaka strana, voliš pratiti širu sliku organizacije te si sposoban/na donositi konkretne ideje i koordinirati njihovu implementaciju, imamo super vijesti, Raiffeisenbank Austria traži baš takvu osobu na poziciji Specijalist za upravljanje troškovima (m/ž). Potrebno je imati 2 ili više godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima te odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Nude fleksibilno radno okruženjei hibridan model rada, odnosno kombinaciju rada od kuće i iz ureda. Ako te ovaj oglas zainteresirao, prijavi se do 5. svibnja.

BAUHAUS - Specijalist za radionicu, kuću i vrt je tvrtka koja sa sveukupno osam centara u Hrvatskoj sa više od 750 zaposlenika pruža vrhunsku uslugu kupcima, pristupajući im srdačno i stručno. Sada su u potrazi za Skladištarom (m/ž) za rad u Zagrebu. Traže osobu koja će raditi na poslovima pakiranja, pripreme/otpreme robe za internet prodaju-WEBSHOP, a koje obuhvaća prikupljanje robe prema pripremljenim nalozima iz prodajno-skladišnog prostora poslovnice Žitnjak, pakiranje robe u kartonsku ambalažu, pomoć pri utovaru u kamion za daljnju distribuciju te administrativni poslovi vezani uz proces pakiranja, pripreme/otpreme robe za internet prodaju. Oglas je aktivan do 26. travnja.

Pridružite se sjajnom timu procjenitelja na poziciji Procjenitelj šteta imovine i PAT-a (m/ž) u Croatia osiguranju, kompaniji koja je vodeći osiguravatelj na domaćem tržištu te ambiciozan regionalni lider s više od 130 godina tradicije, a od 2014. godine posluje u sastavu Adris grupe. Potrebna je VSS/VŠS agronomskog smjera te barem jedna godina radnog iskustva. Odlične pogodnosti provjerite u oglasu, a ako ste zainteresirani za navedenu poziciju, udovoljavate uvjetima i želite raditi u poticajnom radnom okruženju u kojem možete primijeniti svoja znanja i iskustvo, pošaljite im prijavu do 24. travnja.

Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima u poznatim turističkim destinacijama – u Istri, na otocima Krku, Rabu i Hvaru, u Makarskoj i Dubrovniku te u Obertauernu u Austriji. Trenutno su u potrazi za Stručnim suradnikom u ljudskim potencijalima (m/ž). Potreban je visok stupanj sistematičnosti, pedantnosti, osobne efikasnosti i odgovornosti, a poželjno je prethodno radno iskustvo na poslovima selekcije, zapošljavanja te poznavanje propisa iz domene radnog prava. Ako te ovaj oglas privukao, svoj životopis im možeš poslati do 27. travnja.

A1 zapošljava Voditelja tehničkog lanca opskrbe (m/ž). Tvoja će glavna odgovornost biti osigurati maksimalnu učinkovitost tima te analizu, organizaciju i kontinuiranu optimizaciju svih procesa unutar tehničkog lanca opskrbe. Kroz redovno praćenje rada tima i kroz suradnju s ostalim odjelima kreirat ćeš ideje i prijedloge kako povećati efikasnost rada, optimizaciju troškova i kvalitetu usluge. Potrebno je minimalno 5 godina iskustva rada na sličnim poslovima u lancu opskrbe i/ili logistici od čega minimalno 2 godine u vođenju tima, više o radnom mjestu kao i o pogodnostima koje nude, provjeri u oglasu i prijavi se do 30. travnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.