moj posao

Posjetite Regionalni sajam poslova i istražite bogatu ponudu poslova

08.10.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Od 7. do 14. listopada, u organizaciji MojPosao i partnerskih portala Infostud, MojPosao.ba, Deloglasnik i Vrabotuvanje.com održava se Regionalni sajam poslova. Na virtualnom sajmu sudjeluju poslodavci izlagači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Sjeverne Makedonije, a u ponudi je niz atraktivnih natječaja za posao! Izdvajamo neke od njih:

Transcom je svjetski lider u pružanju vrhunskog iskustva korisnika za svoje klijente, svjetski poznate tvrtke iz područja telekomunikacija, bankarstva, turizma, logistike i brojne druge. Svoj tim sada žele osnažiti na sljedećim pozicijama: Agent u službi za korisnike na njemačkom jeziku (m/ž), Administratitvni agent u službi za korisnike na njemačkom jeziku (m/ž), Agent na odjelu telefonske prodaje (m/ž), Agent u kontaktnom centru (m/ž) i Agent u korisničkoj video podršci na njemačkom jeziku (m/ž).

JYSK je internacionalni maloprodajni lanac koji prodaje ”potrepštine za dom” te uvijek ima sjajne ponude. Razvoj je stabilan i kontroliran, a glavnu snagu JYSKa čini više od 24000 zaposlenih. U to se možeš uvjeriti i sam prijavom na oglas za Prodavača (m/ž) odnosno Koordinatora prodaje i marketinga (m/ž).

Želiš li raditi u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj tvrtki? Oduvijek želiš biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Zaposli se u SPAR-u, jednom od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, na jednoj od sljedećih pozicija: Mesar (m/ž), Prodavač/blagajnik (m/ž), Prodavač o odjelu delikatesa (m/ž), Voditelj – zamjenik voditelja supermarketa (m/ž) i Voditelj projekata gradnje (m/ž).

Austrian Business Agency je austrijski centar kompetencija za zapošljavanje međunarodnih stručnjaka. Moglo bi se reći da oni poput mosta koji povezuje austrijske tvrtke i kvalificirane zaposlenike. Pogledaj njihovu ponudu i pronađi nešto za sebe!

AD Plastik Grupa multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom proizvodnje komponenti za automobilsku industriju. Prijavi se jedno od slobodnih radnih mjesta: Radnik proizvodnje I (m/ž), Radnik proizvodnje II (m/ž), Skladištar – vozač viličara (m/ž) ili Pripravnik – starter (m/ž) i postani dijelom moderne, uspješne i inovativne kompanije koja potiče kreativnost i učinkovitost.

Ostale izlagače potraži na https://regionalnisajamposlova.com/ i pokreni svoju karijeru u pravom smjeru!