idealne za bijeg

Pet fantastičnih vikendica za odmor nedaleko od Zagreba

15.04.2023 u 07:40

Bionic
Reading

Želite li se za vikend maknuti iz gradske vreve ne morate putovati daleko od Zagreba. Pronašli smo za vas pet vikendica koje su od metropole na manje od sat vremena vožnje

Njih tri nalaze se u Turopolju, jedna je u blizini Jastrebarskog dok se najudaljenija nalazi u Pokupskom.

Wellness House Gudci

  • +8
Wellness House Gudci Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vikendica uključuje dvije spavaće sobe, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom, perilicu rublja te kupaonicu s hidromasažnom kadom. Gosti se mogu opuštati u vrtu vikendice ili mogu uživati u pješačenju i vožnji biciklom u okolici.

Više informacija pronađite OVDJE.

Kuća Sunčani brijeg, Pokupsko

  • +12
Kuća Sunčani brijeg Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća sadrži tri apartmana. Svi imaju pogled na rijeku potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom i mikrovalnom pećnicom te vlastitu kupaonicu s tušem. U okviru objekta gosti se mogu opustiti u vrtu, a u okolici mogu uživati u pecanju i vožnji kanua.

Više informacija pronađite OVDJE.

Holiday home Podgaj, Šiljakovina

  • +13
Holiday home Podgaj Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vikendica uključuje jednu spavaću sobu s kupaonicom, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. U sklopu vikendice na raspolaganju su razni wellness sadržaji poput hidromasažne kade i saune.

Više informacija pronađite OVDJE.

Objekt Kuća za odmor Kostanjevec, Donja Lomnica

  • +8
Objekt Kuća za odmor Kostanjevec Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća je izgrađen 2019. godine te ima hidromasažnu kadu i saunu. Klimatizirane sobe uključuju radni stol, električno kuhalo, mikrovalnu pećnicu, hladnjak i sef. U Donjoj Lomnici i okolici gosti mogu uživati u raznim aktivnostima, poput vožnje bicikla.

Više informacija pronađite OVDJE.

Kuća za odmor Bajka, Vranov Dol

  • +8
Kuća za odmor Bajka Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Bajka nalazi se u netaknutom prirodnom okruženju Parka prirode Žumberak, u blizini Jastrebarskog, a izgrađena je u norveškom stilu. Obuhvaća veliki zeleni vrt s potokom koji prolazi kroz njega. Prizemlje obuhvaća dnevni boravak s kaminom, blagovaonicu, kupaonicu te kuhinju sa štednjakom i pećnicom. Na katu su smještene 2 spavaće sobe.

Više informacija pronađite OVDJE.