REORGANIZACIJA T-HT-a

Objedinjavaju se T-Com i T-Mobile

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 05.05.2009 12:43
  • Objavljeno 05.05.2009 u 12:43
t-ht

t-ht

Izvor: tportal.hr / Autor: arhiva

T-Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj, započeo je s pripremama za objedinjavanje T-Coma i T-Mobilea u sklopu reorganizacije koja će unaprijediti uslugu korisnicima i internu efikasnost

Na sjednici održanoj 4. svibnja 2009. Nadzorni odbor T-Hrvatskog Telekoma podržao je prijedlog Uprave T-HT-a da započne s pripremama za objedinjavanje T-Coma i T-Mobilea u jednu poslovnu jedinicu. Uz pretpostavku uspješne reorganizacije i pribavljanja svih potrebnih odobrenja, objedinjavanje dviju poslovnih jedinica trebalo bi stupiti na snagu 1. siječnja 2010

Planirana reorganizacija dio je T-HT-ovog kontinuiranog opredjeljenja da unapređenjem usluga i poslovnom efikasnošću zadrži vodeću poziciju na tržištu. Krajnji je cilj korisnicima pružiti integriraniji pristup uslugama, korisničkoj službi te inovativnim proizvodima i marketinškim promocijama. Istodobno, planirana reorganizacija omogućit će efikasnije upravljanje T-HT-ovim fiksnim i mobilnim poslovanjem.

Grupa već implementira nove tehnologije i poslovne procese kako bi podržala svoj snažan fokus na korisnika. U sljedećih nekoliko mjeseci T-HT će započeti s usklađivanjem poslovanja T-Coma i T-Mobilea kroz reorganizaciju prodaja, marketinga i korisničkih službi sukladno korisničkoj segmentaciji, odnosno prema rezidencijalnim i poslovnim korisnicima. Menadžerski timovi također će biti reorganizirani u cilju unapređivanja efikasnosti te kako bi reflektirali novu poslovnu strukturu.

'Naš je cilj unaprijediti kvalitetu naših usluga korisnicima, kao i povećati brzinu kojom možemo odgovoriti na korisničke potrebe lansirajući i promovirajući nove proizvode i usluge. Istodobno, naš prijedlog unaprijedit će način na koji vodimo T-HT, dajući nam veću fleksibilnost i efikasnost. Vjerujemo da su ove promjene nužan temelj na kojem ćemo graditi uspješno poslovanje u godinama koje dolaze: poslovanje sposobno za stalno unapređivanje i inovaciju jer samo na taj način možemo zaštititi svoj vodeći tržišni položaj', istaknuo je Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave T-HT-a, povodom početka procesa reorganizacije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi