moj posao

Na ponudi više od 3000 otvorenih radnih mjesta, pronađite nešto za sebe

22.07.2020 u 13:00

Bionic
Reading

Portal Moj posao ovog tjedna izdavaja pet atraktivnih oglasa u moru od 3000 oglasa koji se nude na samom portalu.

Quehenbergerlogistics je međunarodna tvrtka sa sjedištem u Strasswalchenu u blizini Salzburga. U Hrvatskoj zapošljavamo oko 500 zaposlenika u više od 70.000 m2 skladišnog prostora te je u potrazi za disponentom međunarodnog transporta. Još informacija o ovom radnom mjestu možete pronaći u oglasu na MojPosao.net portalu.

DRACO je vodeća firma na tržištu hidroizolacija u Hrvatskoj te zapošljava na više pozicija; menadžer nabave, izolater, radnik u proizvodnji, radnik u proizvodnji i inženjer proizvodnje. Detaljniji opis radnih mjesta i pogodnosti koje vam poslodavac pruža možete pronaći ovdje.

Grupa poduzeća Iuvare vodi ustanove stacionarne i ambulantne njege starijih osoba na 16 lokacija u Njemačkoj te zapošljava medicinsku sestru/brata. Bilo da govorite njemački ili ne, možete se prijaviti na oglas. Poslodavac preuzima troškove puta, osigurava besplatni stan prva 3 mjeseca, bonus dobrodošlice od 1000 eura, mjesečnu plaću od 2400 i 3000 eura bruto, organiziran tečaj njemačkog i sve ostalo što će vam biti potrebno za uspješno preseljenje i rad u Njemačku.

Priređivač igara na sreću na automatima REBUY STARS traži odgovorne i motivirane radnike za rad u novom automat klubu u Donjem Knegincu (na prvom katu trgovačkog centra LUMINI) i u automat klubu u Novom Zagrebu (u sklopu trgovačkog centra SUPERNOVA Buzin). Oglasu možete pristupiti putem MojPosao portala, a prijava je moguća do 24. kolovoza.

Anamarija Company zapošljava elektroničara, električara i elektromehaničara u proizvodnji. Od kandidata se očekuje dvije godine iskustva, a moguć je ugovor na određeno ili za stalno. Radno mjesto se odnosi na Sesvete, a prijava je moguća do 27. srpnja.