best ice cream

Ledo pretočio namaz u sladoled; Lino Lada najbolja na svijetu

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 31.12.2019 13:05
  • Objavljeno 22.10.2019 u 12:27
Dodjela nagrada

Dodjela nagrada

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ledo

International Ice Cream Consortium Ledin sladoled Lino Lada proglasio je najboljim na svijetu. Stručnjake na natjecanju u Švedskoj oduševio je, kako su priopćili iz Leda, jedinstven oblik ovog sladoleda, inovativni mekani preljev, a presudilo je što je namaz Lino Lada uspješno prenesen na sladoled

Sladoled je nastao u suradnji sa Podravkom te je lansiran na tržište u travnju ove godine, priopćili su iz Leda.

'Iznimno smo ponosni na ovu nagradu i priznanje kojim je Ledo sladoled potvrđen kao najbolji sladoled na svijetu po mišljenju struke, odnosno globalnih neovisnih proizvođača sladoleda. Ova nagrada dodatna je potvrda predanog rada naših zaposlenika, a posebno našeg razvojnog tima koji uspješno svoje kreativne ideje pretvara u najfinije sladolede i smrznute proizvode. Svake godine Ledo testira i razvija mnoštvo različitih okusa sladoleda i kombinacija želeći pri tome uvijek udovoljiti zahtjevima svojih potrošača jer su nam oni na prvom mjestu. Biti najbolji na svijetu, velika je čast, kao i obaveza da i u budućnosti nastavimo s proizvodnjom najkvalitetnijih sladoleda koji i na globalnoj razini predvode svojim tehnološkim rješenjima, inovacijama i kreativnošću', ističe Marin Poljak, predsjednik Uprave Leda.

Ledi, podsjećaju, ovo nije prva nagrada. Projekt Hešteg osvojio IICC nagradu za najbolje komercijalno rješenje te CROPAK nagradu za najbolji grafički dizajn. Fokus kompanije na kvalitetu i inovacije potvrđuju i nagrade za najinovativnije sladolede koje su prijašnjih godina dobili proizvodi Torta od čokolade na štapiću, Vruća ljubav i Ice Snack, dok su nagrade za najbolji sladoled osvajali proizvodi King Truffles i Torta od borovnice na štapiću, sve dodjeljene od strane IICC udruženja.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Davor Gobac, Boris Vujčić, Sunčana Glavak, Renato Petek…

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!