partnerstvo

Hrvatska pošta od danas putem interneta nudi i Kraševe pakete, dostava besplatna

30.03.2020 u 12:17

Bionic
Reading

Kraš je u suradnji s Hrvatskom poštom osigurao online narudžbu paketa Kraševih proizvoda uz besplatnu dostavu putem internetske trgovine Žuti klik (www.žutiklik.hr).

'Sačuvati zdravlje je najvažnije i zato je zasad nužno ostati doma. To je najbolji način da pomognemo zdravstvenom sustavu, našim herojima - liječnicima i medicinskom osoblju u borbi protiv epidemije koronavirusa. Kako bi ova teška vremena malo zasladili Kraš je za Vas pripremio pakete koje možete dobiti na svoju kućnu adresu. Za Vas će ih pripremati vrijedni radnici Kraša, koji su u ovoj krizi pokazali predanost i posebnu odgovornost. U tome će nam pomoći i poštari Hrvatske pošte, koji svakodnevno obilaze poštanske sandučiće diljem Hrvatske', poručio je Damir Bulić, predsjednik Uprave Kraša.

Hrvatska pošta koristi sve svoje kapacitete kako bi se dostava pošiljaka i rad poštanskih ureda nastavio i u ovoj kriznoj situaciji. Sukladno uputama nadležnih tijela prilagođava svoje poslovanje i poduzima sve mjere kako bi se umanjila mogućnost širenja epidemije i osigurao kontinuitet poslovanja.

'Svjesni smo iznimne važnosti pošte i osjećamo dužnost pomoći građanima da što lakše prebrode ovu situaciju. Naša internetska trgovina Žuti klik, nudi pregršt prehrambenih proizvoda, a slatki Kraševi paketi sigurno će i velikima i malima izmamiti osmijeh na lice čak i u ovim teškim vremenima', kazao je Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte.