ekskluzivne destinacije

D-Marin Grupa izlaže luksuzne sadržaje na nautičkim sajmovima; imaju marine za jahte i superjahte na Mediteranu i Bliskom istoku

14.09.2021 u 12:33

Bionic
Reading

D-Marin Grupa ekskluzivnu ponudu luksuznih sadržaja u sklopu svojih marina za jahte i superjahte na Sredozemlju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima predstaviti na nautičkim sajmovima. Završetkom nautičkog sajma u Cannesu, Grupa putuje u Genovu gdje se održava još jedan, Genoa Boat Show. Tamo će od 16. do 21. rujna izlagati na lokaciji SZ29 Piazzale Marina Accesori Vela, a zatim odlaze i na Monaco Yacht Show koji traje od 22. do 25. rujna, a sve o D-Marinovoj ponudi moći će se pronaći na lokaciji Quai Albert 1er

'Prisutnošću na renomiranim nautičkim sajmovima, D-Marin Grupa povećava vidljivost svoje bogate ponude dostupne u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Grčkoj, Turskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a koja će se u narednom razdoblju i dodatno širiti. Vjerujem kako su upravo ovakva događanja prilika za dodatno pozicioniranje Grupe u nautičkoj industriji, jačanje postojećih partnerstva ili ostvarivanje novih suradnji', istaknuli su u priopćenju iz D-Marin Grupe.

Važan dio svakodnevnog poslovanja Grupe upravo su partnerstva s renomiranim tvrtkama i brendovima poput Sanlorenza, jednog od vodećih svjetskih proizvođača jahti i superjahti, koji upravo u najvećoj marini na hrvatskoj obali, marini D-Marin Dalmacija, uskoro otvara prvi ured na Mediteranu.

Otvorenjem ureda u D-Marin Dalmaciji, nastavlja se njezin dodatni razvoj i kreira dodana vrijednost za klijente koji dolaze s različitih strana svijeta, a suradnjom s globalnim proizvođačem jahti dodatno jača i svoju prepoznatljivost na tržištu.

D-Marin Grupa ove je godine nastavila i sa širenjem mreže marina na globalnoj nautičkoj karti. Hrvatska je tako nedavno postala bogatija je za još jednu marinu – D-Marin Tribunj, koja je ujedno i četvrta ekskluzivna destinacija u hrvatskom klasteru, dok je Dubai krajem 2020. dobio Dubai Harbour marinu, najsofisticiraniju te vrste na Bliskom istoku. Tako danas kompanija upravlja poslovanjem 15 jedinstvenih marina, s ukupno 7.150 vezova.