1. listopada

Cognita CAFE – konferencija na kojoj ćete saznati novosti i trendove iz svijeta e-učenja

23.09.2019 u 13:19

Bionic
Reading

Tvrtka Cognita organizira 5. po redu konferenciju o e-učenju na kojoj vas čekaju zanimljiva predavanja i predstavljanje online tečajeva, video predavanja, online biblioteke knjiga i raznih resursa za e-učenje

Tvrtka Cognita je specijalizirana za e-učenje i bavi se organizacijom i izvođenjem online edukacije. 5. konferenciju o e-učenju: Cognita CAFE (Customer Advisory Forum Event) Cognita organizira sa svojim partnerima Skillsofotm i Projectus grupom. Skillsoft je najveća svjetska kompanija specijalizirana za e-učenje, koja slična događanja već godinama organizira širom svijeta. Projectus grupa je tvrtka koja se bavi prevođenjem i poslovnim edukacijama.

U izlaganjima ćete moći čuti i naučiti o novostima i trendovima u e-učenju, primjerima online i kombiniranih (blended) edukacijskih programa, online programima za profesionalne informatičare, organizaciji projekata edukacije putem e-učenja i još mnogo zanimljiih tema.

Stručnjaci iz Skillsofta predstavit će Skillsoftove Leadership programe i načine na koji Skillsoft i njegovi partneri pomažu kompanijama u iskorištavanju svih potencijala online edukacije.

Kako je jedna od tema konferencije video u e-učenju i rezultati najnovijih neuroznanstvenih istraživanja, stručnjaci iz Cognite održat će izlaganja o instrukcijski efikasnom videu i primjerima korištenja videa u online edukaciji.

Na konferenciji ćete imati priliku vidjeti predstavljanje novog programa 'Prvi put menadžer' koji je razvijen za sve koji se spremaju preuzeti poziciju rukovoditelja, a kroz program će se upoznati s osnovnim terminima i načelima rukovođenja te će poraditi na usavršavanju osobnih vještina. Kako je riječ o kombiniranom (blended) programu na konferenciji ćemo obraditi i temu zahtjeva i izazova kod izrade online i blended (kombiniranih) programa online učenja.

Sudionike konferencije čekaju brojne pogodnosti i nagrade:

  • 14 dana pristupa poslovnoj ili informatičkoj kolekciji e-tečajeva
  • 14 dana pretplate na online biblioteku s više od 53.000 naslova
  • Kodovi za digitalnu pretplatu na časopis Lider
  • Jedna kotizacija za program Prvi put menadžer
  • Jedna godišnja pretplata na časopis Mreža

Konferencija će se održati 1.10.2019. u Hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu.

Kotizacija iznosi 360,00 kn i prijave se vrše putem portala ulaznice.hr.

Više inofrmacija o prijavi i programu konferencije možete pronaći na mrežnoj stranici: https://www.cognita.hr/cognitacafe/