UZ POMOĆ EU FONDA

Arhitektonski studio 3LHD razvio jedinstveni softver

16.04.2016 u 08:19

Bionic
Reading

Arhitektonski studio 3LHD u suradnji s programerskom tvrtkom EBIZ/MBIT/Snowfall razvio je softversko rješenje 3LHD office koje objedinjuje većinu postojećih poslovnih procesa arhitektonskog ureda. Projekt je predstavljen u četvrtak u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti

Projekt je realiziran uz pomoć sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 485.650 kuna, dok je Ministarstvo poduzetništva i obrta za njegovu realizaciju dodijelilo bespovratna sredstva u iznosu od 334.650 kuna ili 70 posto ukupne vrijednosti investicije.

'Tijekom 20 godina arhitektonske prakse Studio 3LHD je na različite načine organizirao poslovanje, radeći projektnu dokumentaciju za vlastite projekte nastojao je svakim sljedećim projektom usavršiti svoje znanje i primijenjene metode rada. Kako se u praksi ni jedan korišteni alat nije pokazao adekvatnim razvili smo vlastiti softver 3LHD office', priopćeno je iz arhitektonskog studija 3LHD.

Korištenjem softvera olakšat će se rad projektantima, smanjiti vrijeme potrebno za izvršavanje zadataka i tako povećati konkurentnost, kao jedan od osnovnih ciljeva projekta. Klijenti će dobiti kvalitetniju i povoljniju uslugu, a lokalna zajednica će imati koristi od povećanja gospodarske aktivnosti, ističu iz 3LHD-a.