Uskoro i službeno

Škoda Superb imat će potpuno nova LED svjetla, pogledajte kako funkcioniraju

Ovako će izgledati nova prednja LED svjetla na novoj Škodi Superb

Ovako će izgledati nova prednja LED svjetla na novoj Škodi Superb

Izvor: Promo fotografije / Autor: Škoda

Dok čekamo potpuno predstavljanje novog Superba, evo još nekih detalja o ovom vodećem modelu Škode

Nova Škoda Superb, koju smo najavili prije nekoliko dana, još uvijek nije ugledala svjetlo dana, ali nam Škoda daje dodatne informacije o svom najelegantnijem modelu. Tako će Superb biti prvi proizvodni model marke s inovativnim potpunim LED Matrix prednjim svjetlima. Revidirani model će se pohvaliti još većom sigurnošću i većom udobnošću. Još jednom skicom dizajna i videozapisom češki proizvođač automobila nudi prvi dojam novih LED svjetala, ali i siluete cijelog automobila. Prednja svjetla bit će u punoj LED matrici, LED svjetla za maglu bit će redizajnirana, dok će stražnja LED svjetla biti s dinamičkim pokazateljima.

Ovo je silueta nove Škode Superb

Ovo je silueta nove Škode Superb

Izvor: Promo fotografije / Autor: Škoda

Skica LED Matrix prednjih svjetala otkriva dizajn inovativnog sustava rasvjete koji se sastoji od LED modula za kratka i duga svjetla, kao i tri daljnja segmenta LED dugih svjetala, te nosi u kućištu slova 'ŠKODA Crystal Lighting'. Uska LED traka daje indikatore, dnevna i pozicijska svjetla. Iznad toga su fine LED strukture slične iglama koje su dio nove animirane funkcije Coming/Leaving Home. Kada uključite i isključite automobil, ova značajka automatski uključuje i isključuje elemente prednjih i stražnjih svjetala u određenom redoslijedu.

Video teaser s još nekim detaljima nove Škode Superb

Izvor: Promo fotografije / Autor: Škoda

Video prikazuje nova LED svjetla u punoj LED matrici i animaciju Coming/Leaving Home u akciji te ilustrira kako ona funkcioniraju. Također prikazuje redizajnirana svjetla za maglu u LED tehnologiji i puna LED stražnja svjetla. Ovo će biti prvi put da ona dolaze s dinamičkim pokazateljima (pokazivačima smjera), odnosno LED diodama koje se pale i 'pomiču' van. Ne samo da pružaju dinamičniji izgled, već su i vidljivija za ostale sudionike u prometu i povećavaju sigurnost cestovnog prometa.

  • +1

Nova Škoda Superb

Izvor: Promo fotografije / Autor: Škoda

Budući da je vodeći model češkog proizvođača automobila, Superb sadrži najnovije inovacije u pogledu sigurnosti, udobnosti vožnje, performansi i ekološke prihvatljivosti, što donosi brojne prednosti i specifikacije iz višeg segmenta automobila srednje veličine.

Svjetska premijera moderniziranog Superba bit će ovih dana u sklopu Svjetskog prvenstva u hokeju na ledu u Bratislavi i Košicama u Slovačkoj.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!