Golf Rabbit

Povratak legende

Golf Comfortline

Golf Comfortline

Izvor: Promo fotografije / Autor: Volkswagen

Legenda Golf Rabbit se vratila u Hrvatsku. Golf Rabbit 1.6 TDI po cijeni od 149.900 kuna. Golf Rabbit Max 1.6 TDI s uštedom do 17.000 kuna

Volkswagen je u Hrvatskoj započeo s prodajom modela Golf Rabbit, nastalog na Comfortline varijanti opreme i pokretanog isključivo 1.6 TDI motorom s 85 kW / 115 KS i ručnim mjenjačem. Na hrvatsko tržište vraća se legendarno ime Rabbit i to u svom najboljem izdanju – uz model Golf, koji je i dalje najvažniji i najprodavaniji model marke Volkswagen.

Model Golf je u proteklih 45 godina svog postojanja obilježio cjelokupnu automobilsku industriju i to ne samo kao najvažniji model marke Volkswagen, već kao automobil koji je oduvijek bio pokretač trendova. Golf je ostavio neizbrisiv trag u povijesti isasvim sigurno nije potrebno naglašavati da je Golf bio, ali i da je još uvijek temelj Volkswagen marke i uspjeha. Bez Golfa, marka Volkswagen zasigurno ne bi bila ono što danas je – broj 1.

Ponuda Golf Rabbit

Ponuda Golf Rabbit

Izvor: Promo fotografije / Autor: Volkswagen

Kralj klase, po kojem se zove i cjelokupni segment, od sada je postao još atraktivniji i dostupniji za kupce, zahvaljujući neodoljivom modelu Rabbit.

Volkswagen je pripremio tri odlično opremljena Rabbit modela:

  1. Golf Rabbit 1.6 TDI identičan je Golfu s Comfortline paketom opreme uz dodatak 8 zvučnika i do registracije košta 149.900 kuna, što je čak 14.000 kuna niže od aktualnog modela Comfortline.

2. Golf Rabbit Plus 1.6 TDI dodatno na razinu opreme Comfortline ima sljedeću dodatnu opremu: ultrazvučnu pomoć pri parkiranju – Parkpilot, automatsko namještanje suvozačkog osvrtnog zrcala za vožnju unatrag, radio uređaj 'Composition Media' i metalik boju. Cijena tako opremljenog modela iznosi 154.900 kuna do registracije.

3. Najopremljeniji Rabbit model je Golf Rabbit Max 1.6 TDI koji dodatno na model Rabbit Plus još ima i LED glavna svjetla, a cijena tako opremljenog modela iznosi 166.900 kuna do registracije.

Navedena Volkswagen ponuda dostupna je do isteka zaliha.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!