najbolje od oba svijeta

Na više od 200 lokacija čeka Vas najbolje iz Petrola i Croduxa

05.07.2022 u 15:39

Bionic
Reading

Dobro došli kod nas, na svom putu prema odmoru!

Spajanjem Croduxa i Petrola, Petrol je učvrstio svoju poziciju drugog najvećeg opskrbljivača naftnim derivatima u Hrvatskoj.

Povezivanjem ova dva snažna brenda, kupcima i zaposlenicima želi se ponuditi najbolje od obje tvrtke, te kao vodeći partner u energetskoj tranziciji i dalje graditi u budućnost usmjeren ekosistem održivih, a prije svega modernijih i digitaliziranih usluga.

No, što spomenuto spajanje u ovom trenutku znači na njegove korisnike i kupce te koji su benefiti koje možemo iskoristiti kad ove godine krenemo na put?

Petrol je dosad u Hrvatskoj bio prisutan sa 109 benzinskih servisa, kojima se sada pridružilo još 93 Croduxova. To znači kako sada, krenete li na putovanje možete naići na čak 592 prodajna mjesta.

202 u Hrvatskoj, 318 u Sloveniji, 15 u Srbiji, 15 u Crnoj Gori i 42 u Bosni i Hercegovini.

Za dodatno olakšavanje i maksimalno korisničko iskustvo, benzinski servisi Crodux postupno se prenose u Petrolov poslovni sustav što znači da se već sada možete zaustaviti na odabranim Croduxovim benzinskim servisima i natočiti visokokvalitetno gorivo Q Max, skupljati Zlatne bodove i plaćati sivom poslovnom karticom Petrol.

Ponuda koja je veselila kupce Croduxa ostaje nepromjenjiva pa ćete i dalje moći uživati u svemu što je nudio, bez obzira radi li se o trgovačkoj robi ili nizu barova i restorana na pojedinim lokacijama koje volite posjetiti prilikom puta na more. Očuvanje snažne i ugledne robne marke Crodux, uz Petrolovo znanje i najbolje prakse za korisnike će donijeti samo dodatne benefite.

Tako se provode zajedničke marketinške akcije i promocije, a Croduxovom poslovnom karticom možete plaćati i na svim Petrolovim benzinskim servisima.

Evidentno je kako se ovdje za kupce radi o najvećoj mogućoj dostupnosti, te nizu benefita jer je na više od 200 zajedničkih lokacija spojeno najbolje iz ponude Petrola i Croduxa.

Dobro došlo najbolje od oba svijeta!