I SLUŽBENO

[FOTO] DS Automobiles ima novu direktoricu za Hrvatsku: Samia Hamitouche postavlja temelje za uvođenje i pozicioniranje nove marke

28.02.2022 u 15:56

Bionic
Reading

S trenutnim modelima DS 3 Crossback, DS 4, DS 7 Crossback i DS 9 ova vrhunska vozila svojim elegantnim dizajnom eksterijera, u formi SUV-ova, gradskih automobila ili crossovera, od plug-in hibrida do električnih automobila, prkose ustaljenim kodovima

DS Automobiles je francuska marka premium automobila, stvorena 2014. s ambicijom utjelovljenja francuskog luksuznog znanja u automobilima. Sjajna je vijest da marka DS Automobiles ulazi ponovno na hrvatsko tržište, sada kao samostalna marka, a nova direktorica marke kod nas je Samia Hamitouche.

Još smo 2018. godine pisali kako nam je DS već više puta pokazao da je uniformiranost za njih nepoznat pojam. Tadašnji Citroënov luksuzni brend otišao je tada korak dalje s novim DS 3 Crossbackom koji odstupa od konvencionalnosti bez obzira na kut iz kojeg ga gledate - iznutra ili izvana.

Marka, danas u Sklopu Stellantis grupe, nudi vozila koja se ističu svojim avangardnim dizajnom i profinjenošću. Svojim elegantnim dizajnom eksterijera, vrhunska vozila, SUV-ovi, gradski automobili ili crossoveri, od plug-in hibrida do električnih automobila, prkose ustaljenim kodovima.

Samia Hamitouche, direktorica marke DS Automobiles za Hrvatsku

Svoju karijeru započinje 1999. godine u tvrtki Peugeot Hrvatska na poziciji voditeljice logistike novih vozila Peugeot. Potom preuzima funkciju Regionalnog menadžera nakon čega sredinom 2018. postaje direktoricom marke Peugeot zaduženom za uspješnu prodaju te promociju Marke. Od 01. veljače Samia Hamitouche će postaviti temelje za uvođenje i pozicioniranje nove marke DS Automobiles na hrvatsko tržište te će grupacija Emil Frey postati bogatija za još jedan brend u svom portfelju.

Najnovije generacije modela DS 3 Crossback, DS 4, DS 7 Crossback i DS 9 savršeno utjelovljuju ovu viziju. U DS Automobilesu vjeruju da će automobilska budućnost biti električna te su u skladu s tim razvili svoj električni i hibridni potpis: E-TENSE. Podržan svojom predanošću Formuli E, DS Automobiles je ugradio motorsport tehnologije u svoje električne i plug-in hibridne automobile.

Prilikom uvođenja marke DS Automobiles na hrvatsko tržište biti će dostupni modeli s motorima s unutarnjim izgaranjem, a slijede i gore spomenuti električni i hibridni pogonski sklopovi E-TENSE.

Kako biste osigurali da vaš automobil uistinu odražava izraz vaše osobnosti i vaših težnji, mrežni konfigurator omogućuje vam da zamislite svoj idealni automobil prije nego što naručite od svog DS zastupnika. Program ONLY YOU po mjeri, osmišljen za vas, nudi vam i personalizirane usluge kako biste doživjeli jedinstveno DS iskustvo.