NA 65.000 M2

Bliži se Westgate Offroad Adventure Camp

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.07.2017 13:00
  • Objavljeno 10.07.2017 u 13:00
tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Od 27.9. do 1.10.2017. na sjevernom platou ispred Westgate Shopping Citiya u Zaprešiću održat će se prvi međunarodni sajam automobila, motocikala te kamping i prateće opreme kao i ostale industrije vezane za boravak u prirodi Westgate Offroad Adventure Camp

Na vanjskoj površini od preko 65.000 m2 u prirodnom ambijentu podijeljenom u tri tematske cjeline osim sajamskog dijela ponude, posjetitelji će moći isprobati atraktivna SUV i terenska vozila na offroad poligonu i uživati u natjecanjima na ekstremnoj offroad stazi kao i utrkama motocikala, quadova i downhill bicikala na supercross stazi koje će organizatori urediti u sklopu sajamskog prostora.

Sajam će u prvoj godini ugostiti najavljene izlagače i proizvođače iz Slovenije, Italije i Austrije. Obzirom na sadržaj sajamskog događanja i Hrvatske turističke orijentacije na sajmu će biti predstavljen i projekt u suradnji sa Ministarstvom turizma za unapređenje turizma kontinentalne Hrvatske „Kamp stop Adria“ . Projekt koji će novim zakonskim rješenjima u tom najbrže rastućem segmentu turizma ne samo u Hrvatskoj omogućiti aktivno uključivanje lokalnih zajednica za unapređenjem turističke ponude kontinentalnog dijela Hrvatske.

Program sajma:

27.09. srijeda – Otvorenje sajma (novinarski dan)

28.09. četvrtak – Sajamski dan sa extreeme offroad demonstracijom i natjecanjem

29.09. petak – Sajamski dan sa super cross natjecanjem motocikala, quadova i bicikala

30.09. subota – Sajamski obiteljski dan – camper's & BBQ challenge + večernji koncert

01.10. nedjelja – Sajamski dan sa offroad demo programom

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!