Zeko, Uskrs - hop, hop

Zeko, Uskrs - hop, hop

25.03.2013 u 14:08

Bionic
Reading

... moglo bi i proljeće s njima. Sa zecom i Uskrsom. Ovako stalno mislim da se sprema Božić. Zato smo Ana Tevšić i ja - unatoč snijegu, na Tavanu odlučile organizirat' farbanje - jaja!

I Nike i ja se spremamo upriličit' mjesidbupinci - ako bude zainteresiranih, koju smo isprobale prošle godine na radionici Breathtaking Pinca Making
i bogmeč je rezultirala nebrojenim, superukusnim pincama (Nike kaže sirnica).

Dakle, da vas ne zbunjujem; dva su događanja; prvi je Pinca event koji bi trebao biti u četvrtak, 28.3. od 18:00 na dalje, na Tavanu (ako bude zainteresiranih mjesitelja) a drugi je:

u subotu, 30. 3. od 11 do 14 hAna Tevšić & Moi smo na Tavanu i imamo sav pribor za farbanje jaja, ukrašavanje istih, osmišljavanje uskrsnih dekoracija i - receptiće!

Svi zainteresirani, od 5 godina na dalje, neka se jave Ani na mejl: ana@anatevsic.com (o cijeni i ostalim začkoljicama - također se ovdje slobodno izraziti!)


Samo trebate doći! Mi dakle imamo sav pribor, prostor, puno ludih ideja! Umjesto da se povlačite po shopping centrima i u zadnji tren kupujete ofarbana jaja - dođite s djecom na Tavan i - opustite se ;)