DOGOVOR U SUBOTU?

Vukušić odlazi iz Hajduka prema Serie A

17.08.2012 u 23:23

Bionic
Reading

Novopečeni talijanski prvoligaš Pescara navodno je ozbiljno zagrizao za napadača Hajduka Antu Vukušića, za koga su spremni izdvojiti čak četiri milijuna eura.

Talijanski mediji objavili su informaciju kako novopečeni talijanski prvoligaš Pescara želi u svoje redove dovesti kapetana Hajduka Antu Vukušića, za koga je zainteresiran i Torino. Pescara je spremna Hajduku ponuditi četiri milijuna eura za otkup Vukušićevog ugovora.

Premda tijekom današnjeg dana iz Hajduka nije bilo potvrde, navodno bi se tijekom subote čelnici Hajduka trebali u Splitu sastati sa sportskim direktorom Pescare Danieleom Delli Cerriom a cijeli posao bi trabo biti sklopljen u narednih nekoliko dana.

Pescara je nakon plasmana u društvo najboljih potpuno rekonstruirala momčad, doveli su petnaestak novih igrača, no nedostaje im perspektivan brzanac, napadač na kome će počivati njihove ambicije o opstanku u društvu najboljih.

Vukušić je pažnju skauta u Italiji privukao nakon dvije solidne izvedbe protiv milanskog Intera, te činjenicom kako je ponovno pozvan u A reprezentaciju Hrvatske.