najavljena odluka

Virtualna sjednica posvađala Bandića i HDZ, pale i teške riječi; je li upitna koalicija?

04.05.2020 u 07:15

Bionic
Reading

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Drago Prgomet prozvao je ranije u nedjelju koalicijskog partnera Milana Bandića da omalovažava HDZ jer je promijenio svoj stav o tome da se 33. sjednica održi virtualno zbog čega je najavio da će im dati ovlast da sami održe sjednicu kad hoće

Drago Prgomet na današnjoj sjednici HDZ-a tražit će raspravu o odnosu s Bandićem nakon što je ovaj odbio virtualno sudjelovati na sjednici zagrebačke skupštine.

Kako smo pisali, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odbio je komentirati optužbe predsjednika zagrebačke skupštine koji ga je prozvao da omalovažava HDZ jer je promijenio svoj stav o tome da se 33. sjednica održi virtualno, poručivši da s koalicijskim partnerima ne komunicira putem medija.

  • +8
Zagreb: Bandić obišao Kučilovinu gdje počinje podjela građevinskog materijala stradalima u potresu Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Drago Prgomet prozvao je ranije u nedjelju koalicijskog partnera Milana Bandića da omalovažava HDZ jer je promijenio svoj stav o tome da se 33. sjednica održi virtualno zbog čega je najavio da će im dati ovlast da sami održe sjednicu kad hoće.

Prgomet je najavio i da će zbog očiglednog nepovjerenja među partnerima popodne na predsjedništvu gradskog odbora HDZ-a predložiti odluku o načinu suradnje na razini grada s partnerom koji omalovažava HDZ i skupštinu te laže i dovodi u pitanje normalno funkcioniranje skupštine.