oprezno s pirotehnikom

[VIDEO] Zagrebački vatrogasci mole građane: I mi želimo gledati Vatrene

11.07.2018 u 11:04

Bionic
Reading

Vatrogasna postrojba Zagreb na svojoj je stranici na Facebooku objavila zanimljiv i poučan video kojim se u isto vrijeme daje podrška Vatrenima, ali i upozorava građane da paze kad slave kako ne bi bilo potrebe za njihovom intervencijom

Video prikazuje deset zagrebačkih vatrogasaca kako u svojoj bazi gledaju završne trenutke utakmice protiv Rusije koja je igrana u subotu 7. srpnja u Sočiju. Vatrogasci napeto gledaju izvođenje jedanaesteraca i iščekuju konačan rezultat, ali baš kad je Ivan Rakitić trebao pucati posljednji penal njima zvoni za uzbunu. Žurno i bez riječi, oni prestaju gledati utakmicu, ustaju, oblače opremu i odlaze na intervenciju te tako propuštaju završni trenutak utakmice i pobjedu Hrvatske.

S obzirom na to da su veliki ljubitelji nogometa i Vatrenih te žele pratiti i polufinalnu utakmicu protiv Engleske koja se igra u srijedu (danas) od 20 sati, poslali su molbu i upozorenje građanima.

'Vatreni danas igraju za finale SP-a. Mi nismo Vatreni, ali bavimo se vatrom. Oprezno prilikom upotrebe baklji i pirotehnike, da i mi (konačno) možemo gledati Vatrene #ZG193', piše u objavi Vatrogasne postrojbe Zagreb.

A kako to izgleda kad žure na intervenciju pa ne mogu odgledati zadnje trenutke utakmice, pogledajte u videu u nastavku.