ILEGALNO ORUŽJE, NOVAC I PUTOVNICA

Ubojica iz Đakova planirao pobjeći iz Hrvatske

10.07.2019 u 11:12

Bionic
Reading

Ladislav Bece, načelnik PU osječko-baranjske, otkrio je javnosti da je kod osumnjičenog ubojice iz Đakova, Andrije Drežnjaka (60), u trenutku uhićenja pronađeno vatreno oružje koje je posjedovao ilegalno, veća količina novaca i putovnica, na temelju čega su zaključili da je planirao napustiti Hrvatsku.

Usporedo s kriminalističkim istraživanjem provodi se i izvanredni nadzor i unutarnja kontrola na temelju saznanja da je Policijska postaja Đakovo dobila informacije da je došlo do promjene ponašanja ubojice, javlja Jutarnji.hr. Stručni tim Ravnateljstva policije će provjeriti sva postupanja policijskih službenika i djelatnika Centra za socijalnu skrb.

Bece je istaknuo da je i nakon dojave policiji da je došlo do promjene ponašanja osumnjičeni ubojica dolazio u đakovački Centar dva do tri puta tjedno.

Otkrio je i da je kod ubojice pronađeno više od 10.000 kuna. Trenutačno se nalazi u PP Đakovo.

Prilikom uhićenja nije pružao otpor. Ladislav Bece također je otkrio da je počinitelj otprije poznat policiji po nasilničkom ponašanju, nedozvoljenom držanju oružja, izazivanju požara i sličnim incidentima.

  • +31
Ubojstvo u Đakovu Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX