stare mjere

U Sinju bez ograničenja, gradonačelnik Bulj objavio: Gradska uprava neće dijeliti ljude niti im ograničavati temeljna ljudska prava i slobode!

15.11.2021 u 18:55

Bionic
Reading

'Bez obzira na nove epidemiološke mjere, svi naši sugrađani moći će koristiti slobodno i bez ograničenja usluge Gradske uprave Grada Sinja, a isto preporučujemo tvrtkama i ustanovama u vlasništvu i suvlasništvu Grada Sinja', obavijestili su iz Ureda gradonačelnika Grada Sinja Mire Bulja sve građane

Svi Sinjani moći će koristiti slobodno i bez ograničenja usluge Gradske uprave, a isto se preporučuje i tvrtkama i ustanovama u gradskom vlasništvu i suvlasništvu, poručili su iz Ureda gradonačelnika Grada Sinja.

U priopćenju se navodi i kako je Stožer civilne zaštite obavijestio sve zaposlenike Grada, ustanova i tvrtki u gradskom vlasništvu koji se žele cijepiti i testirati kako im je to omogućeno.

'Gradska uprava neće dijeliti ljude niti im ograničavati temeljna ljudska prava i slobode nego će svima izići ususret pod jednakim uvjetima.', poručuje se u obavijesti građanima Sinja iz Ureda gradonačelnika Mire Bulja.