poštuju mjere

U Karlovačkoj županiji 46 novozaraženih

31.10.2020 u 15:33

Bionic
Reading

U Karlovačkoj županiji u subotu je zabilježeno 46 novozaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji u karlovačkoj bolnici je ukupno 121 djelatnik, a u ogulinskoj 51

Novozaraženih 46 pronađeno je među 237 testiranih, priopćio je u subotu Županijski stožer Civilne zaštite.

Broj zaraženih osoba u toj županiji sada je 1.257, epidemiološka obrada novooboljelih traje, a u samoizolaciji su 563 osobe. Hospitalizirano je 63 pacijenta.

U karlovačkoj bolnici se liječi 46 zaraženih pacijenata, što je u odnosu na jučerašnje izvješće dva novoprimljena i jedan pacijent otpušten na kućno liječenje. Nitko nije na respiratoru.

U samoizolaciji je 121 djelatnik te bolnice, od kojih 100 zdravstvenih i 21 nezdravstveni djelatnik.

U Općoj bolnici u Ogulinu na covid odjelu je 17 pacijenata. U samoizolaciji je 51 djelatnik te bolnice, s tim da ih je 18 pozitivnih.

  • +8
Odjel za COVID karlovačke bolnice Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Štedul Fabac

Inspekcija Stožera Civilne zaštite Karlovac u timu s djelatnicima karlovačke Ispostave Državnog inspektorata obišli su u Vojniću dva ugostiteljska objekta i jednu prodavaonicu te nisu naišli na nepravilnosti u poštivanju protuepidemijskih mjera.

Ni u Karlovcu i Ogulinu nisu nađene nepravilnosti s tim da su tu inspektori Civilne zaštite u nadzor išli u timu s policijom, te su u Karlovcu obišli dva kafića, jedan noćni klub i jednu benzinsku postaju, te u Ogulinu šest kafića.