LJUTI KRSTIČEVIĆ

Trener Hajduka: Kod sudaca osjećam antagonizam

18.09.2012 u 14:47

Bionic
Reading

Trener Hajduka Mišo Krstičević odazvao se humanitarnoj akciji i u utorak ujutro u pauzi između treninga dao krv. Okupljenim novinarima među ostalim je govorio i o tome zbog čega odbija govoriti na press konferencijama i odnosima sa sucima

Splitska sekcija Hrvatskog zbora sportskih novinara organizirala je u suradnji s Crvenim križem akciju dobrovoljnog darivanja krvi, kojoj se među ostalima odazvao i trener Hajduka Mišo Krstičević. Nakon pohvale akciji i poziva drugima da daruju krv, Krstičević je progovorio i o aktualnom trenutku, osvrnuo se na odnose sa sudcima, te medijske napise.

'Činjenica je da smo sami, da ne participiramo u radu HNS-a onoliko koliko bi trebali i da se osjeća taj antagonizam prema nama koji dolazimo s juga od strane ljudi koji vode utakmice. Sve su to činjenice i mi se moramo potruditi da postignemo dva ili tri gola, tako da nas neće moći pobijediti ni protivnik i sudci zajedno' – kazao je trener Hajduka, koji je pojasnio i zašto ne daje izjave nakon gostujućih utakmica.

'Neću i ne želim razgovarati niti se družiti s ljudima koji su pokvareni i koji kompromitiraju nogometnu igru', kazao je misleći pri tom na sudce, te dodao. 'To je razlog zbog čega ne dajem izjave. Ne želim se spuštati na taj nivo jer bih mogao svašta reći, a ne želim da me se takvim prikazuje', otkrio je Krstičević, koji se nada da će u slijedećih nekoliko utakmica njegova momčad zaigrati bolje.

'Nekoliko zadnjih rezultata ne idu nam u prilog. Hajduk ima dosta problema van sporta, i to utječe na rezultate. Na žalost, nakon odlaska Vukušića ozlijedili su nam se Maglica i Kiš, nismo mogli nikoga niti kupiti i nismo imali puno prostora za kombiniranje. Moramo se krpati s onim što imamo, snalaziti se i iz vlastitih redova pronaći rješenje', kazao je Krstičević.