TUŽIO 'BILE' ARBITRAŽI

Tomasov očajan: Hajduk vrši 'mobing'

19.03.2012 u 09:12

Bionic
Reading

Marin Tomasov nezadovoljan je svojim statusom u Hajduku, pa je Arbitražnom sudu podnio zahtjev za hitno razvrgnuće ugovora na štetu kluba, a kao razlog je naveo 'mobing' kome je podvrgnut zato jer ne želi potpisati novi ugovor

Hajduk se u prošlosti na ružan način razišao s mnogim svojim igračima, a Marin Tomasov na putu je da postane jedan od njih. Zadraninu ugovor istječe na ljeto i shodno tome Hajduk mu je ponudio novi. Pregovori su trajali dugo, no na koncu Nadzorni odbor Hajduka nije prihvatio uvjet od 70 posto nastupa, koje je pred njih postavio zastupnik Marina Tomasova Reno Sinovčić.

Nakon odbijanja potpisa ugovora Tomasov je premješten u drugu momčad, trenira odvojeno od ostalih prvotimaca i čeka ljeto i rastanak s Hajdukom. No taj mu status ne odgovara, Sinovčić smatra kako je Tomasov podvrgnut 'mobingu', te da bi manje izgubio u formi kad bi trenirao u Zadru, umjesto da sam trči krugove oko Poljuda i diže utege u teretani, samo kako bi zadovoljio formu i svakodnevno se pojavio na treningu.

Sinovčić je uvjeren kako će Arbitraža dati za pravo njegovom štićeniku, te kako će Tomasov uskoro biti oslobođen ugovornih obaveza s Hajdukom.