'VESELO' PRED SEZONU

Svađa na Poljudu, Krstičević u bolnici

11.02.2013 u 19:42

Bionic
Reading

Nakon svađe sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem i predsjednikom Marinom Brbićem treneru Hajduka Miši Krstičeviću je pozlilo pa ga je scout Hajduka Dražen Mužinić odveo u splitsku bolnicu

Zadnji dan prijelaznog roka na Poljudu nije rezultirao dovođenjem novih pojačanja, nego hospitalizacijom trenera Miše Krstičevića, koji je zbog visokog tlaka i srčane aritmije primljen u splitsku bolnicu. Krstičević je posljednjih nekoliko dana vodio žučljive razgovore sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem od koga je ultimativno tražio pojačanje na mjestu zadnjeg veznog igrača, a današnji je okončan svađom, zalupljenim vratima Krešićeve kancelarije i Krstičevićevom hospitalizacijom.

Posljednji kamen spoticanja navodno je bio mladi veznjak Zoran Plazonić, koga je, u nedostatku boljeg rješenja, Krstičević želio dovesti iz druge momčadi Hajduka, iz stobrečkog Primorca. No Krešić i Brbić nisu željeli izaći u susret Krstičeviću, tražili su od njega da se pokrije s igračkim kadrom koji ima na raspolaganju, te su mu još i mladog Mira Kovačića poslali na posudbu, što je temperamentnog Krstičevića strašno uzrujalo, pa je izjurio iz kancelarije i za sobom zalupio vrata.

Nema tome dugo, progovorio je kako odlaskom Radoševića i ozljedom Milića nema kvalitetno rješenje na mjestu zadnjeg veznog igrača, koje su silom prilika popunjavali Avdija Vršajević i Ruben Lima. Hajduk je u zimskom prijelaznom roku doveo pet prinova, Brazilce Patinha i Cassia, Kouassija iz Obale Bjelokosti, te Jakoliša i Nižića, ali nijedan od njih ne može igrati na poziciji zadnjeg veznog.

Kad se spomenutome doda i kako u Hajduku plaća nema već odavno, kao i da je pritisak na momčad i trenere golem zbog zahtjeva da se pod svaku cijenu izbori Europa i osvoji Kup, nije ni čudo da je i inače temperamentni Krstičević 'pukao' i da mu je pozlilo. U splitskoj bolnici Krstičević je pregledan, poslan je kući uz preporuku da smanji stres i da se ne uzbuđuje, a popodnevni trening je vodio njegov pomoćnik Ivo Šeparović