'sam ne mogu ništa'

Škoro: Suvlasnik sam tvrtke koja parking kod bolnice Merkur naplaćuje 15 kuna po satu. To se zove tržište

04.03.2020 u 20:08

Bionic
Reading

Mi smo spremni biti ta platforma da bismo zaustavili svekoliku propast, poručio je predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro

Šef novoosnovananog Demokratskog pokreta Miroslav Škoro gostovao je u RTL-u Danas gdje je na pitanje s kime planira izići na parlamentarne izbore rekao kako su oni spremni biti platforma koja će djelovati protiv političke oligarhije. Na novinarski upit hoće li primiti i HDZ-ovce koji bi eventualno napustili tu stranku odgovorio je kako je i u kampanji za predsjedničke izbore govorio da nema ništa protiv da se svatko politički artikulira kako želi.

'Pozivam sve one koji žele promjene da podrže nas. Nećemo postavljati uvjete ili braniti nekome da nas podrži. Osim onih koji su politički kontaminirani', poručio je Škoro koji je nije želio odgovoriti na pitanje podržava li Andreja Plenkovića ili Miru Kovača na izborima u HDZ-u.

'Da, u subotu sam citirao dr. Franju Tuđmana kada sam rekao da bih razgovarao i s crnim vragom ako je to u interesu hrvatskog naroda. Tko su crni vragovi? Znaju oni vrlo dobro. Ali to ne zanima hrvatski narod, njih zanima zašto je utemeljen Domovinski pokret, koji su nam ciljevi...', rekao je Škoro.

Na pitanje znači li to da bi razgovarao i sa SDP-om rekao je kako je o tome preuranjeno razgovarati, ali je normalno da će razgovarati sa svima.

  • +7
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Ja sam kršćanin, katolik, ja sa svima mogu razgovarati', rekao je čelnik Demokratskog pokreta čiji su ciljevi promjene u hrvatskoj državi koje će napraviti, kako je rekao, zajedno s narodom.

'Sam ne mogu ništa', kaže Škoro.

Škoro smatra kako će Zoran Milanović biti bolji predsjednik nego premijer te da nema 'govora o tvrdoj kohabitaciji' s premijerom Andrejom Plenkovićem jer su 'oni stari pajdaši sa Zrinjevca'.

Gostujući na RTL-u Škoro je obećao kako će kroz nekoliko dana objaviti svoju imovinsku karticu te potvrdio da je suvlasnik tvrtke koja u blizini zagrebačke bolnice Merkur naplaćuje parking 15 kuna po satu. Ne misli da je nemoralno što se često poziva na hrvatski narod, a naplaćuje mjesta za parkiranje pacijentima.

'To se zove tržište. Možemo govoriti o mnogo stvari koje se naplaćuju u Gradu Zagrebu. Mislim, to je posao kojim se bavim. Je li to moralno? Treba li Donald Trump sad besplatno davati sobe u svom hotelu?', odgovorio je protupitanjem Škoro.