kandidat iz vinograda poručio

Škoro o Grabar Kitarović: Postoji njen stožer, ima šefa stožera, no nema onog tko je najavio kandidaturu

17.09.2019 u 11:19

Bionic
Reading

'Nitko od nas nije kandidat. Tek kad se raspišu izbori i kad prikupimo 10.000 potpisa postajemo kandidati...Postoji njen stožer, ima šefa stožera, no nema onog tko je najavio kandidaturu', komentirao je Miroslav Škoro činjenicu da aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović odugovlači s objavom kandidature

Upitan da komentira je li uz njega dio HDZ-a, Miroslav Škoro, koji je u svoj vinograd kod Kutjeva u berbu pozvao novinare, kaže kako nema razloga komentirati HDZ ili bilo koju stranku, javlja N1.

'Tko koga podržava - to je pitanje demokracije. Stranačku stegu mogu donekle razumjeti, ali mišljenje svakog čovjeka je bitno', kaže. Upitan da komentira odgađanje isticanja kandidature aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Škoro kaže:

'Nitko od nas nije kandidat. Tek kad se raspišu izbori i kad prikupimo 10.000 potpisa postajemo kandidati... Postoji njen stožer, ima šefa stožera, no nema onog tko je najavio kandidaturu. Za pretpostaviti je da će se ona kandidirati pa ćemo na megdan i birači će odlučiti', kaže Škoro.

  • +6
Miroslav Škoro obišao Međunarodni jesenski bjelovarski sajam Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Napominje da on još nema stožer.

'Ja, ustvari, nemam stožer, imam tim s kojim suradjujem, dnevno se srećem s desecima ljudi... Razgovarao sam s i s Matom Radeljićem, i opet ćemo razgovarati, on puno zna kako to funkcionira. Kad osnujem stožer, vidjet ćete da to neće biti ljudi koji su naročito poznati široj javnosti, već će to biti obrazovani, mladi, sposobni ljudi', kaže Škoro.