KAMPANJA U PUNOM JEKU

Škare Ožbolt: Na listi u Brezovici ljudi koji su zaustavili gradnju kompostane

24.04.2021 u 19:24

Bionic
Reading

Kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Vesna Škare Ožbolt u subotu je predstavila svoju nezavisnu listu za Brezovicu na kojoj su, rečeno je, najistaknutije osobe koje su se uspjele izboriti da se ondje zaustavi gradnja kompostane.

"Ovu listu čine najistaknutije osobe koje su, u zajedništvu svih građana Gradske četvrti Brezovica, uspjele izboriti da se zaustavi izgradnja kompostane, odnosno postrojenja za biološku i termičku obradu otpada", istaknuto je na konferenciji za novinare gdje su se predstavili Ivan Pucko, Zdravka Kozić i Ivana Pogačić.

Zdravka Kozić rekla je da je "prava uloga" zastupnika u Gradskoj skupštini, a sada HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Davora Filipovića, "da je bio kalkulirano suzdržan kad se izglasavao Plan gospodarenje otpadom Grada Zagreba".

Isti taj kandidat, ustvrdila je, koji je danas prvi put posjetio Brezovicu, "pokušava obmanuti građane Zagreba navodeći da je baš njegova stranka 'zaslužna' za #NEkompostani".

Lista za Gradsku četvrt Brezovica nezavisne kandidatkinje Vesne Škare Ožbolt bit će usmjerena na razvoj turističkih sadržaja u Brezovici i podizanje razine kvalitetnog stanovanja.

Na konferenciji za novinare ocijenili su da su "postojeće vladajuće stranke u Gradu HDZ 365 imale dovoljno vremena izgraditi dječji vrtić, napraviti šetnice, provesti kanalizaciju i vodu". Zato, kako su dodali, sada nemaju kredibilitet obećavati to isto, jer im je sve vrijeme isteklo.

"Žalosno je da stranke vladajuće koalicije svoje kampanje, nakon 20 godina, i dalje temelje na ispunjenju osnovnih životnih i infrastrukturnih potreba", poručili su iz nezavisne liste Vesne Škare Ožbolt.