NIJE GA ZVAO KARAMARKO

Šibenski gradonačelnik: Nećemo zatvoriti Azimut!

25.08.2014 u 18:42

Bionic
Reading

Šibenski gradonačelnik Željko Burić rekao je kako ga nije zvao stranački šef Tomislav Karamarko zbog kluba Azimut. Na buku mu se osobno požalio šibenski biskup Ante Ivas, ali još prije propovijedi u kojoj se obrušio na klub, izjavio je Burić gostujući u HRT-ovoj emisiji 'Hrvatska uživo'

'Tada sam mu rekao da ćemo postupati po odlukama o komunalnom redu i tako je i bilo. Sve je funkcioniralo besprijekorno', rekao je Burić, dodajući kako su se žalili i drugi građani zbog buke.


Burić tvrdi kako u susjedstvu Azimuta i drugi lokali imaju problema s lokalnim stanovništvom.

'Azimut se neće zatvarati', izjavio je šibenski gradonačelnik, dodajući kako neće pokleknuti i ako bude pritisaka na njega.

'Dovoljno sam star i iskusan da bih bio dovitljiv', rekao je Burić koji je pozdravio večerašnji prosvjed. Pozvao je Šibenčane da budu mirni i dostojanstveni.

Načelnik PU šibensko-kninske policije Ivica Kostanić izjavio je kako su policajci dva puta intervenirali iste večeri zbog dojave građana o buci u klubu Azimut. Prilikom prve intervencije policija nije reagirala jer glazba nije bila preglasna, ali drugi put su utvrdili da je buka prevelika.

'Vlasnike smo priveli zbog prekršajne obrade jer su vrijeđali i omalovažavali policajce', rekao je načelnik Kostanić. Odbacio je optužbe da je jedan od policajaca oštro nasrnuo na djevojku koja je pokušala snimiti privođenje.

'Za slučaj djevojke nikakva prijava nije zaprimljena', rekao je načelnik policije.